| yanny`s a întrebat:

Pentru cele lesbiene, daca se mai afla vreuna pe site: cati ani aveti si de la ce varsta ati descoperit ca sunteti asa? [simpla curiozitate]tongue

si restul: ce parere aveti despre oamenii cu inclinatii spre acelasi sex?

17 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In teorie n-am nimic cu ei. Dar daca o sa ii vad vreodata sarutandu-se in fata mea intru in greva foameiraised eyebrows

| yellowalien a răspuns:

N-am nimic cu homosexualii si lesbienele, dar asta nu inseamna ca mi se pare ceva normal...
Din pacate in ultima vreme baietii sunt din ce in ce mai putini si aia care sunt devin gayoh go on, iar fetele se axeaza in general pe bisexualism. Oare unde vom ajunge?

| anad a răspuns:

Atata timp cat nu se afisaza ostentativ in public, nu ma intereseaza ce face fiecare cu viata intima!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu am nicio părere. E treaba lor ce fac atâta vreme cât nu mă afectează pe mine.
Mesaj pentru cei cu lesbiene ok şi gay nu: Ori sunteţi homofobi, ori nu? Adică de ce sunt scârboşi doi băieţi care se sărută şi două fete nu? Tot persoane de acelaşi sex sunt! Treziţi-vă la realitate oameni buni! Ori vă plac ambii ori niciunul!
Pfff... oameni superficiali!

Dragă yanny's, dacă tu eşti sigură că te simţi aşa, cel mai bine este să-ţi urmezi înclinaţia şi să nu încerci să ţi-o suprimi căci îţi va fi mai rău. Pe de altă parte, sfatul meu prietenesc, este să eviţi să strigi sus şi tare "sunt lesbianăăă!". Cum ar fi ca fiecare să strige "sunt heterooo!", "sunt homosexuaaaaal!"?! Nu ar fi ca dracu' şi ar fi o babiloniadă totală? Ei, cam aşa e şi cu lesbianismul.
În plus, dacă ai mai puţin de 16 ani, te sfătuiesc să te mai gândeşti căci multe fete au doar o tendinţă adolescentină mânată de teribilism spre a se crede altceva, tendinţă care le trece spre maturitate.

Oricum, sănătate!

| User a răspuns:

Au cateva rotite lipsa... De fapt mai multe.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Este o anomalie, biologic, psihic si de aici cam pleaca si restul aspectelor. Pastrez distanta fata de intimitatea celorlalti, asa cum astept si din partea lor. Ideea de a face sex cu un barbat mi se pare foarte respingatoare, si daca as fi agresat intr-un fel cred ca sunt capabil de violenta. Cei care vor sa afiseze tandrete sau apropouri in public ma deranjeaza, nu vreau sa fiu martor la "iubirea" lor.
M-am cam panicat intr-o noapte cand a trebuit sa trec singur printre cateva grupuri de "rectori" care petreceau pe strazile din centru inainte de o parada, asta toamna parca. Am auzit si ceva apropouri si nesiguranta din momentul ala m-a ajutat sa inteleg mai bine unele temeri ale femeilor care au de infruntat agresivitate in locuri publice stiindu-se incapabile sa riposteze fizic unei eventuale amenintari.
Cu alte cuvinte deci, din partea mea sa si-o puna si in urechi dar sa nu stiu eu nimic, si nu ma deranjeaza. Cat despre fete, cata vreme n-am fost indragostit de o lesbiana consider ca n-am pierdut nimic. De ele nu mi-e greata, fiind sexul opus din perspectiva mea, asta nu inseamna ca sexualitatea lor este cea naturala - dar e treaba lor cum se distreaza.

| Pupily92 a răspuns:

Nu am nimic impotriva acestor oameni.chiar imi place sa vad 2 fete sarutandu-se. happy si, desi am prieten, as putea avea o relatie cu o fata.nu sa-l insel, vorbesc asa ca fapt divers.
mi se pare mai ciudat cu homosexualii...mai ales pe cei care isi iau aer de "femeie".
in rest, fiecare cu oile lui.

| covexrobu a răspuns:

Pai eu sunt total impotriva homosexualilor, ma refer strict la barbati, pai sunt atatea femei in lumea asta si eu sa ma uit tot dupa un barbat? Mi se pare cam aiurea acest lucru. Fetele parca o "inclinatie" spre asa ceva dar oricum sunt mai altfel decat barbati si daca vezi 2 fete pe strada tinandu-se de mana nu te deranjeaza la ochi atat de tare ca atunci cand ai vedea 2 barbati tinandu-se de mana.

| alexutza_1725 a răspuns:

Nu au neuroni...trebuie sa-si faca transplantlaughing nu sunt de acord deloc cu lesbienele

| Annemary_2131 a răspuns:

2 fete arata cum arata cand se saruta, dar 2 baieti arata dea dreptul scarbos

| babygyrl a răspuns:

Nu stiu, fiecare cu parerea lui. Poate sunt fete care s-au saturat sa sufere dn cauza baietilor si de acea sunt lesbiene. La un moment dat si eu eram de acord cu asta dar acum nu stiu ce sa zic. Fiecare cu parerea lui, nu trebuie sa ii judecam pe altii ca pana la urma ne judeca Dumnezeu pe noi.

| stresu a răspuns:

Cat nu ies in evidenta in mod deranjant (lucru pe care il recomand si celor hetero), e treaba fiecaruia ce face in pat.
Spor.

| ^__^S.y.m.o.^__^ a răspuns:

Eu personal sunt total impotriva lesbianismului.Adica, ce naiba, nu mai sunt baieti pe lumea asta? E o mare, mare tampenie...Nuj cine-o mai inventat-o.Desigur tot un prost...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca baietii is prosti de crapalaughing
ca sa mai faca si fetele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 19 ani si am descoperit de putin timp

| iliteo a răspuns:

Nuss impotriva, nu sunt lesbiana, dar e cam ciudat...

| Pisiperv a răspuns:

De la 12 ani...acum am 13

Întrebări similare