Din pacate o sa afli ca educatia sexuala in Romania are de suferit mult. Multe nu stiu ce este acela prezervativ sau ce metode de contraceptie exista.
O femeie ajunge insarcinata in urma unui raport sexual. Raportul sexual este necesar dar nu si mereu suficient.
Cat de mici? Sunt la o gradinita, unde am instalat cateva compuri si intrand pe TPU, sa vad daca ti s-a indeplinit visul cu suspendarea mea, am dat peste aceasta intrebare. Aici vor sa-ti raspunda mai multe fetite si chiar baietei ( apropo, cu ei ce ai? de ce i-ai exclus? ) dar inca nu au invatat sa scrie. Cum facem?
Alina, daca cele mici vin cu intrebari de genul "A ejaculat in gura, oare sunt insarcinata?", Tu mai ai pretentii sa stie despre placenta, unire si ovul?!
5 secunde de placere, 9 luni de asteptare, si in unele cazuri 18 ani de pensie alimentara!
procedeul!
ti-as fi afisat un link dar mi-e teama ca ma suspenda Raluca, oricum in timpul actului sexual, si al conceptiei nu cred ca cineva s-a gandit, sau se gandeste la cum ajunge spermatozoidul si fecundeaza ovulul (asta bineinteles, dupa ce "alearga" sa fie el primul!)... eu una, nu m-am interesat exact cu s-a produs "minunea", stiu doar ca dupa ani de tratamente, apoi dupa niste clipe de placere, urmata de greturi insuportabile, si 8 ore de travaliu, am adus pe lume cea mai frumoasa faptura!
In orice situatie in care un spermatozoid sanatos "ajunge" in apropirea unui ovul, de asemenea sanatos. Dupa fecundarea ovulului (adica, unirea spermatozoidului cu ovulul), are grija mama natura sa duca totul la bun sfarsit.
Stiu si eu...in situatia in care o fata numai este (...) si daca un baiat ejaculeaza in ea are riscul de-a ramane >insarcinata< poftim un exemplu.
Pot sa zic si eu? Am ridicat 2 degete.
Pe la 4 ani credeam ca o gradina plina cu flori, de la Dumnezeu, reprezinta un loc de unde oamenii isi aleg copii. Micile creaturi, sunt niste flori pe care oamenii trebuie sa le ingrijeasca. Era o poveste pe care mama mi-o spunea...
Pe urma am invatat de la bunici cu oul si gaina, nici acum nu stiu care e primul. Credeam ca femeia face un ou, si barbatul il cloceste si SURPRIZA! ies copii!
Am auzit mai tarziu de chestia cu barza. Credeam si in asta, daca copilul este aruncat de barza si cade in picioare e destept, daca pica ca prostul in cap, asa si e.
Am inceput sa ma uit la desene, cu martieni, am prins eu smecheria de acolo, eram atent. Intr-o zi la cabinet la tata am gasit niste poze cu avorturi Si erau niste bestialitati! Gata! Eram sigur ca extraterestrii aduc copii. Juram! Spuneam si la scoala
Apoi a inceput mama cu educatia sexuala Am fost dezamagit cand a inceput sa-mi explice. Cum adica, oameni fac copii? Unde intra? Pe unde iese? Si eram chinuit de intrebari
Iar acum cand stiu atatea, mi se pare mai usor sa cred in ou sau gradina cu flori Azi lucram la copii cu multa ambitie si grija; cu ajutorul sexului, a dragostei cum spun unii Daca iubire nu e, nici copii nu sunt. Atunci cand cream un copil din iubire, la randul lui va fi in stare sa ofere iubire, va avea sansa sa fie iubit.
Degeaba stim cum ramane insarcinata, daca mai tarziu nu stim cum sa ne educam copilul. Sa ramai insarcinata nu e greu dar ce urmeaza dupa asta, e o misiune.
Zilele trecute citeam de femeia care a avut 8 copii. Aia da femeie! Si mai ales, ALA DA BARBAT! idolul meu
Deja o dai pe biologie, eram absent pe la ora asta
Reproducerea reprezinta unirea unui spermatozoid cu un ovul. Milioane de spermatozoizi ajung in uter, iar astfel incepe fertilizarea. Un spermatozoid patrunde in ovul, iar dupa o perioada de cateva zile se formeaza placenta, de care fatul este atasat printr-un cordon. Ajuta la transportul de hrana, aer, catre fat si-l protejeaza. Apoi fatul o duce bine merci, timp de cateva luni. Fatul se formeaza cam dupa 2 luni, atunci cand prinde forma unei fiinte umana in dezvoltare. Grea e biologia...
Dar cine face copiise gandeste la chestiile astea? Pe care nici nu pot sa le explica, pentru ca sunt paralel cu medicina. Poate incerci tu o explicatie stiintifica.
@Scelerat -iar ai uitat sa-ti iei pastilele? De nebun... ca de prostie inca nu s-au inventat, mai asteapta sau puneti o dorinta la pestisorul de aur, in loc sa ma bagi pe mine in seama In rest, stii ca ma distrezi Continua... Hai bafta! ca nu pierd timpul cu unu ca tine Cred ca ma fac de cacao cand iti raspund, te bag prea mult in seama.