Din cate am inteles, citind cateva din raspunsurile pe care le-a dat, cred ca este o persoana inteligenta, educata si care, cred eu, nu raspunde special pentru a primi funda.
Ce rost are intrebarea asta?
E un om ca oricare altu, care incearca sa ajute userii de pe TPU
Intrebarea ta m-a facut curioasa; pana intr-atat incat sa-mi fac timp sa -i citesc raspunsurile si sa-mi fac o parere.Si pot sa-ti spun ca:
-am fost uimita sa descopar o persoana inteligenta si mai matura in raspunsuri decat varsta pe care o declara(uimita fiindca n-am observat pana acum raspunsurile sale, desi sunt de ceva timp pe TPU);
-are o solida cultura muzicala mergand de la cunoasterea unor melodii anume dar putand da si informatii despre partituri muzicale; spun acest lucru fiindca stiu ca cei mai multi dintre adolescenti abia de stiu ce sunt partiturile;
-apreciaza muzica de calitate, are un bun gust si nu se lasa impresionat de mode si succese ale unor vedete efemere;
-nu este interesat de recompense si titluri, dar pare a-si cunoaste valoarea fiind ferm cand isi expune parerea.
-are umor si e un om bun care nu trateaza cu dispret eventualele naivitati ale celor foarte tineri;
-exprimarea sa e corecta, cunoaste bine limba romana, iar atunci cand descopera o greseala de acest tip in exprimarea altcuiva, e delicat, mai mult o sugereaza decat o ataca.
Si uite asa, am reusit sa scriu mult despre o persoana pe care am descoperit-o doar datorita intrebarii tale.Respectele mele, Monsieur 7h30!
@april
Multumesc pentru apreciere, si sunt sincer cand spun ca nu am mai mult de 13 ani.
Intrebarea asta nu prea are nici un sens.
It's my best friend from school, e super amuzant, super tare si super inteligent
Marius339 întreabă: