| smileysmiley a întrebat:

Pentru cunoscatori, si pentru cei care au Samsung Corby big grin
Buna, am Samsung Corby din decembrie, imi place foarte mult nu l`as schimba pentru nimic >:" >:
Deci, vreau sa stiu daca pot sa aplic teme de pe net, sau ceva de genu. Ca vad ca nu are teme cine sti ce. Ma puteti ajuta cu un site, sau ceva de genu pentru ca nu vreau sa imi bag ce nu trebuie in telefon.
Va rog frumos :*
Astept, dar va rog mult nu vreau sa`mi stric telefonu...sa fie serios

4 răspunsuri:
| LORY a răspuns:

Iti recomand cu incredere: http://www.zedge.net/ E foarte bun.

| LORY a răspuns:

Pai, chiar nu stiu, nu am Corby, nici nu cunosc pe cineva care are...

Dar daca iti zice''Tip fisier neacceptat''... straight face Poate tema pe care ai luat-o nu e compatibila cu telefonul...

Fii atent/a: cand intri pe site in partea dreapta sus e un telefon mic si langa el scrie "alegere telefon" sau ceva de genu` nu mai stiu sigur... Dai acolo si alegi modelul tau de telefon [Samsung Corby in cazul tau] dai ok sau cam asa ceva, iar site-ul iti da apoi doar temele si aplicatiile compatibile cu el. happy

Bafta! Da-mi un mesaj sa-mi spui daca ai reusithappy

| Pisik a răspuns:

Si eu am un samsung corby big grin
In legatura cu temele, se pare ca nu prea exista straight face
Si eu am cautat, dar nu am gasit nimic compatibil cu el. Doar imagini si melodii.
Daca cumva gasesti tu anunta-ma si pe mine big grin
Te-am pupat

| smileysmiley explică:

Am luat niste teme de pe site`un dat de tine, LORRE si le-am bagat pe telefon si zice ''Tip fisier neacceptat''... mi-am mai trimist o tema de la o prietena si la fel zice... dar telefonul asta chiar nu are nicio tema? Adica are, sa-ti alegi doar culoarea preferata dar totusi de ce nu merg temele crying