| Marrythenight a întrebat:

Pentru elevii de clasa a8a, cum vi s-au parut simularile? cat credeti ca luati?happy

4 răspunsuri:
| fearlessss a răspuns:

Buna.Mi s-au parut usoare.Pai, la mate m-am corectat si nu am gresit nimic dar poate o sa pierd ceva la redactare adica la o problema am pus semnu de divizibil in loc de se divide.Deci..cred ca o sa iau 9.90 daca scad pentru asta.La romana, din ce se poate corecta am gresit o chestie de 2p (un sinonim) iar la compuneri nu am de unde sa stiu.As zice 9.50, desi e posibil sa iau mai putin
Deci eu zic ca iau 9 sau peste 9. Tu ce ai facut?

| L0v3isTheWaY a răspuns:

Buna!
Simulare la romana a fost destul de simpla, cred ca i-au in jur de 8. La matematica a fost greu, eu zic ca i-au in jur de 6-7.
Succes!winking

| ConnieMeowღ a răspuns:

Eu una nu sunt încă gata cu simulările, eu dau 3. (și în vară voi da 3 examene, pentru că sunt la o școală cu limba maternă limba germană)
Destul despre mine, simulările mi s-au părut abordabile, ușoare chiar. M-a cam deranjat compunerea de la subiectul I la română, mi s-a părut greuță, mai ales că nu aveam un plan prea generos și fiind compunere, notarea va fi subiectivă.
La matematică mi s-a părut ok, am fost penultima care a terminat, dar măcar am rezolvat integral subiectele. Mai dificilă mi s-a părut problemuța cu tabla de șah de la geometrie, la care trebuia să arătăm că diagonalele din nou-formatul patrulater (romb era suficient) erau perpendiculare.
În concluzie aștept la ambele note peste 9, ba chiar peste 9, 20-9, 30. Ție cum ți s-au părut? big grin Sunt chiar curioasă să aflu și părerea altora!

| Marrythenight explică (pentru ConnieMeowღ):

La romana ma astept la un 8.50, la mate la un 7...