| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a întrebat:

Pentru fanii lui Justin Bieber.Stiu ca iubita lui, Caitlin Beadles a avut un accident, cum s-a intamplat si daca se poate vreau si un link cu poze big grinMersi

Răspuns Câştigător
| thegreatgatsby a răspuns:

In primul rand Caitlin numai este iubita lui Justin, s-au despartit acum un an insa au ramas super buni prieteni, si da, a avut un accident pe 22 august 2009, era la lac cu familia si prietenii si se da dea cu ski jetul, apoi a cazut accidental de pe ski jet si o barca cu motor a trecut peste ea. I-a ranit foarte grav picioarele si a fost dusa de urgenta la spital. A fost in coma, si-a pierdut tot sangele de mai multe ori si chiar murise pentru 2 minute.Se trezise in timpul operatiei si ii auzea pe medici ca vorbeau "fetita asta nu o sa suprevietuiasca", a stat in spital dupa cum stii.In ziua aia, Justin se intorsese din Germania si a auzit vestea socantastraight face a zis pe twitter sa ne rugam pentru ea si ca de ce nenorociri se intampla mereu cand este el plecat, si managerul lui a zis "o domnisoara foarte speciala a avut parte de un accident tragic astazi, rugati-va pentru viata ei" poti sa gasesti peste tot videouri si poze cu ea si dedicate ei happy A iesit din spital in septembrie, a mai avut vreo 2, 3 operatii de atunci, ultima a fost luna trecuta.Nu are simt in unul din picioare...cred ca despre stangul era vorba. Dar totusi...restul corpului o doare mereu. Mai stiu ca primul semestru a facut scoala acasa. Daca vrei poze cu cicatricile ei laughing pur si simplu cauta pe youtube :p Si la ziua lui Justin, in unele poze se vedeau foarte rau cicatriciile acelea, pai hmm ce sa-ti mai zic?! Este o fata super tare love struck chiar nu merita sa i se intampla asa ceva.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Al iubesc pe justin biber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce frumos este justin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mmm, da de fapt iubita lui sia revenit si s-au despartit ca din cauza lui Justin s-a intamplat accidentul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A avut un accident a fost foarte rau.

| laura1223 a răspuns:

Mai nu va bucurati fetelor ca nare iubita? va puteti cupla acu voi cu elrolling on the floor

| bebelus_3991 a răspuns:

Mai iti zic doar ca am vb cu ea si mi-a zis ca uneori justin inca nusi poate scoate din cap acel accident pentru ca si el era acolo.Va zic ca l-am vazut pe web si credeti-ma nu arata asa de rau e super... il iubesc si cam asta stiu.Imi pare rau pentru ce i s-a intamplat daca vreti sa stiti mai multe ma gasiti pe frumusikafrumusika60 va pup si va doresc numai bine

| NicoleNicole a răspuns:

Justin Bieber s-a impacat din nou cu Caitlin Beadles?:O