Eu nu as sta cu un baiat doar pentru ca parintii sunt de acord si se inteleg perfect.Eu trebuie sa il plac foarte mult pe acel baiat, sa ii fac pe parintii mei sa accepte aceasta relatie chiar daca nu sunt de acord, mai bine spus eu si prietenul meu trebuie sa trecem prin multe daca noi chiar ne iubim.
Daca baiatul de care spui tu este destept si atletic eu zic ca e ok.nu trebuie sa fie fooarte frumos ca sa te indragosteti de el,ci interesant.
Noi nu putem sa-ti spunem ce trebuie sa faci,tu ar trebui sa-ti dai seama singura daca iti place acest baiat, dand la o parte familiile. Daca chiar il iubesti, cu atat mai bine cu cat parintii sunt de acord.Este vorba doar despre el ca persoana, nu despre avantajele pe care ti le ofera relatie cu el:*
N-am inteles chiar tot ce ai vrut sa spui, dar uite cum vad eu lucrurile. O relatie fara raporturi sexuale nu e una anormala sau "mai altfel decat cele din ziua de azi" cum ai spus tu. e adevarat, mai rar intalnesti, dar inca exista Mi-ai dat de inteles totusi ca traiti deja ca intr-o casnicie, adica relatia este serioasa.dar fara raporturi sexuale? daca va ganditi sa va casatoriti si descoperi abia dupa ca nu sunteti deloc compatibili in pat? (exagerez cred, poate tu zici totul teoretic, dar ai dat prea putine detalii) oricum, destept, linistit, atletic... e f binee! frumusetea e trecatoare asa ca e bine sa analizezi mai intai caracterul omului. timiditatea poate fi o problema, dar se rezolva. Daca are si acel ceva care sa te atraga e foarte ok. Da, eu as sta cu un astfel de baiat Dar mai sunt si alte calitati pe care trebuie sa le aiba hi hi