| PuiuDulshe a întrebat:

[pentru fete]Buna TPU, acum o luna mi-a venit ciclu si aveam 11 ani [acum am facut 12 recent], si e vreo problema k mi-a venit asa de vreme? sunt putin dezvoltata, au inceput si sanii sa`mi creasca etc [alte chestii din astea], mama zice k poate am cv[eu la scoala ma joc "elasticu" [este un joc dragut, sari etc] si zice ca poate asta o fi problema, dar sunt fete la mine in clasa care joaca mai mult si nu le-a venit.] deci daca stiti daca e ceva grav k mi-a venit va rog sa`mi ziceti P.S :fundoilaughing

Răspuns Câştigător
| χƒяυмυѕιкαχ a răspuns:

Haha stai linistita la fiecare fata ii vine cand sunt destul de dezvoltate dar nu e nici o prolema ca ti-a venit acum, si cu ''elasticul '' nu e nici o problema poti sa faci ce vrei, doar sa ai grija cand esti la ciclu sa nu fcai prea mult sport ca poate sa iti curca mai mult sau sa te doara burta deci cand esti pe ciclu mai usurel cu sportul dar dupa poti face ce vrei, si nu iti face nici o problema ca tia vint acum ciclu, e normal! te pup

2 răspunsuri:
| 니코 a răspuns:

Esti cam mica ca sa iti vina dar daca esti o fata dezvoltata fi fara griji ca nu ii nimic grav.In legatura cu jocul nu cred ca are ceva de aface.Parerea mea.

| MyFirstLove a răspuns:

Stai linistita, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta asta.