In general, toti baietii par draguti zici "woooow uite ce tip dragut din toate punctele de vedere ) si cand ajungi sa.i cunosti mai bine isi arata adevarata fata, se poarta urat cu tine si unii chiar au tupeu sa.ti spuna ca si.au batut joc de tine sau chestii de genul. Nu pot sa zic ca toti baietii sunt nesimtiti, sunt si unii care ii poti numi "baiatul ideal" dar rar gasesti, sau aceeia afli ca defspt nu prea va potriviti ca iubiti si sa fiti doar prieteni foarte buni. Sincer eu am avut parte numai de baieti care. pur si simplu "dislike". Whtever, pentru. me e un subiect inchis
Sunt niste fiinte insensibile, care nu au idee ce simtim noi, fetele.
Bine, asta e valabil pentru unii.
Generalizarea nu ajută la nimic, dear.
Sunt diferiţi, chiar şi fraţii gemeni.
Caracterul diferă, modul de gândire diferă, etc. Fiecare e special în felul său, fiecare are o descriere numai a sa.
Dar ca să-ţi răspund la întrebare:
1. Calităţi: sunt simpatici, amuzanţi, de treabă, pot păstra un secret mai bine decât fetele, sunt uşor de enervat şi adorabili în momentele alea, sunt inteligenţi şi leneşi [de aceea unii sunt consideraţi inferiori, deşi nu e drept să-i catalogăm doar pentru că ei nu vor să se străduiască], sunt orgolioşi [eu consider asta o calitate], nu le pasă prea mult de ce spune lumea, sunt mândrii de ei chiar şi când greşesc, au un mod simplist de a fi dar în acelaşi timp sunt ca nişte enigme vii, etc.
2. Defecte: uneori sunt prea ambiţioşi, merg pe principiul "eşti fată, deci îmi eşti inferioară" [unii dintre ei], sunt prea sarcastici şi răutăcioşi uneori [de aceea cuvintele lor pot răni, chiar şi fără intenţie], prea mândrii uneori, poate puţin prea orgolioşi, uneori merită titlul de "porci" [dar doar uneori], cataloghează totul după aspect [majoritatea], etc.
E părerea mea şi dacă aş sta să-i descriu complet, aş scrie romane. [ce am scris aici e prea puţin, crede-mă]. Dar, repet: nu merită să faci o generalizare, nu sunt la fel.
D.
Fetelor cu păreri doar negative: voi ce aveţi cu ei? Eu sunt mult mai de "piatră" decât un sfert dintre ei.
Prietenii mei pun suflet într-o relaţie şi nu spun "te iubesc" aşa, alandala.
Alegeţi-vă mai cu grijă amicii şi iubiţii, ca de acum să nu aveţi doar o părere proastă despre ei. Repet: nu sunt toţi la fel de misogini şi nesimţiţi cum îi credeţi voi.
@ Liviu
te susţin. dar mai sunt şi unii băieţi de genul. enigme vii, like I said.
Acum depinde de ce baieti :d
pot fii draguti
amuzanti
smecheri
enervanti
placuti
etc.:*:*
.Eu de exemplu cred ca is foarte smecheri
Pai... sa vedem baietii cand vor pot fii foarte dulci :X:X se poarta frumos cu noi ne ajuta etc. apoi sunt si altii gen EU BARBAT! TU FEMEIE! deci cu aia nu te poti intelege apoi mai e si categoria gen: woow ce tip dragut si cand ajungi sa-l cunosti observi ca habar nu are pe ce lume traieste si mai sunt si genul de baieti care isi bat joc de X-( fete deci pe aia nu-i punem la socoteala! La sfarsit trag o concluzie si zic: Baietzii sunt greu de intzeles dar misteriozitatea lor ii face sa fie dulci si sa vrei sa-i cunosti mai bine. Asta e parerea mea paa...
K l plac fetele...Am patit-o, eram cu Bff si ne plimbam, a oprit langa noi unu cu motocicleta si a inceput s n zic tot felul d chestii + ca ii place d noi. Sau eram l un party si un prieten mia prezentat un prieten d al lui...mai tarziu stateam p scaun si a venit "noul prieeten" s m invite l dans.A sunt ceva d genu DANSEZI?( a fost asa penibil) Insa uni baieti chiar sunt d treaba, iar unii sunt ff draguti . Dragostea e minunata. Asta e parerea mea
Heyy!
Paii...depinde ce personalitate are[poate sa fie enervant,dragut,sqump,fain, urat, destept etc.etc]Sunt baieti si squmpii sint si urati depinde ce baiat! si eu imi mia pun uneori intrebarea ce cred alte fete despre baieti...eu cred ca baietii de 1-9 ani is uratsii si aialaltsi tot mai faini sa fac:X[unii]! Sunt baieti destemti dar defectul-uratsi) sunt tocilari faini[da mie nu imi plack)]Si sunt multi baieti faini si ii interseaza numa chestiile aste cu educatsia:-&!
Sper ca te-am ajutat cu ceva:X!
Pai sunt draguti si uni sunt si mai si dar pot fi si nesimtis sau din piatra ( cum zic eu )...depinde.
Baiatul este ca un NOD mare care greu poate fi deznodat chiar si in 1000 de ani. asta cred eu
Am multa pareri
cele mai multe rele
nu vor nimic de la tine...
iti spun te iubesc...dar nu fac nimic pentru tine...
asta e adevarul
cred mereu ca sunt cei mai tari...
anonim_4396 întreabă: