| Kardinal a întrebat:

Pentru fete. Ce fel de baieti va plac? Cei ce se cred mari smecheri si se dau in spectacol? Sau cei timizi, mai retrasi care nu se sparg in figuri?

Răspuns Câştigător
| MonyKutza_2917 a răspuns:

Sincer baieti care se dau smecher si se " sparg in figuri " nu imi plac de loc. Nu ii pot suporta, se cred centrul pamantului si din partea mea sunt ori fitzosi ori cocalari depinde in ce extrema ajunge. Nu trebuie sa fi timid dar sa fi retras e foarte ok. Eu sincer il observ pe baiatul care sta singur pe banca si se uita in pamant decat pe cel care vine si se bate cu toti. Nu trebuie sa iesi in evidenta pentru ca fetele cu cap o sa te considere un fraier happy Succes :*

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Undeva la mijloc.Nici prea timid sa nu se uite la mine dar nici cu un tupeu nesimtitwinking

| DakotaRoyse a răspuns:

Cei mai timizi. Poate parea ciudat, multi si-ar pune intrebarea "de ce ala timid, nu crezi ca are ceva de ascuns/are vreo problema/etc?". Toti timizii pe care i-am cunoscut s-au dovedit a fi acele persoane care vroiau ceva mai mult, o relatie de lunga durata sa zicem, o prietenie in care sa poate avea incredere oarba, ceva ce se baza pe sentimente.
Aia care se dau mari si tari sunt cei mai varza, in general sunt doar in cautare de fetite care isi desfac picioarele din primele 2 zile, si sunt genul ala la care o relatie nu tine mai mult de vreo 3-4 saptamana, iar prieteniile sunt bazate pe un obiect anume, gen ai bani, imi esti cel mai bun prieten...
Ok, nu intotdeauna e asa, ca sunt si timizi retarzi si sunt si tipi de treaba populari.

| Alina0491 a răspuns:

Ei, buna intrebare laughing mie nu imi plac nici cei timizi dar nici cei smecheri. Imi place ca un baiat sa stie sa respeecte o fata ( bineinteles, daca merita sa fie respectata ) Cei care se dau in spectacol imi par falsi iar cei timizi imi par copilarosi.

| lyrics a răspuns:

Mmmm.
baiatul puternic
adica sa ma simt protejata cand sunt cu el.
baiatul care se da in spectacol dar care este si retras.
baiatul care oricat de golan ar fi, si'ar da viata pentru iubita lui.
baiatul care roseste cand este alintat
baiatul care desi pare dur de fata cu prietenii, de fata cu mine sa fie natural, sa poata plange fara teama ca poate fi considerat fatalau.
un baiat sensibil
de un astfel de baiat am si eu parte:X

| Twitter a răspuns:

@Razvan esti pe invers? :O

| Meryem027 a răspuns:

Mai sincera sa fiu, mie-mi plac astia mai smecheri. happy Asta-s eu, astea-s gusturile mele si trebuie sa recunosc.

| SummerCrush a răspuns:

Imi plac baietii care nu se afla nici intr-o extrema, nici in alta. Adica ii prefer pe cei de treaba, modesti, insa care stiu si sa sa faca placuti, sa aiba partile lor amuzante si personalitate... day dreaming si uite asa ai reusit sa imi aduci aminte de o persoana... sad

| xewgdnfn a răspuns:

Pai...depinde. Adica mie imi plac cei care sunt de treaba, comunicativi, cei care au un comportament mai adecvat fata de cei din jur, si mai ales conteaza cum se comporta cu o fata. Trebuie sa o respecte, sa stie sa vorbeasca cu ea, sa nu o vorbeasca urat pe la spate si sa fie dragut cu ea. Cam atat big grin

| TotEu a răspuns:

Mie imi plac baietii finuti care stiu sa se poarte cu toata lumea...nu sa se poarte frumos cu mine si cu altii nu... sa nu fie cocalar laughing si cam atat laughing