| Mihai543215 a întrebat:

Pentru fete: cum va place mai mult un baiat, cu par pe burta si ceva si pe piept (muschi da, nu imensi dar nici mici sa te chiorasti sa ii vezi), sau fara? ( de muschi nu am zis ca sa va arat eu ca am sau mai stiu eu ce, ci pentru ca mi se pare mai bine ca da parul pe cineva cu decat pe un dala slab). Si nu sunt genu care sa nu ma intereseze fetele sau mai stiu eu ce, ba din potriva le respect si ma comport frumos cu ele, asta e doar ca aspect, stiu ca nu e prea important dar totusi n-am chef sa le para scarbos. App: daca un baiat are si el acolo ceva mai mult muschi nu inseamna ca nu ia in serios o relatie, cel putin eu.

Răspuns Câştigător
| danyella42051 a răspuns:

Pai din e mai bine cu mai putin par sau chiar deloc...si in legatura cu muschi nu trebuie neaparat pentru ca sunt multi baieti care nu au asa ceva si asta nu inseamna ca nu sunt frumosi dar e destul de bine si cu...mie nu imi plac deloc muschi imensi adica mie se par exagerati
sa fac o asemanare cum mai toti baieti vor fete fara par pubian asa si fetele prefera baieti fara par pe burta si piept

3 răspunsuri:
| MaryaSiAtÂt a răspuns:

Hmmm...da,mie una imi plac patretelele, si baietii cu patratele sunt sexy, http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/......lea-10.jpg super bine

| ch0c0latemix a răspuns:

Mie imi place un baiat care e bine facut(nu exagerat) care sa se ingrijeasca(fara par pe burta, spate)...si care sa se poarte frumos cu mine.

| callmebeautiful a răspuns:

Cel mai important cat de dragut si inteligent e nu naeparat sa aiba patratele sau sa fie perfect...