Avort.Copii sunt buni, insa la varsta potrivita in contextul potrivit.Acum ar fi o problema aparitia unui copil in viata mea. Dar ma indoiesc ca s-ar ajunge la asa ceva.Sunt informata in legatura cu contraceptia chiar daca nu am de gand sa imi incep viata sexuala. N-am de gand sa las aceste informatii doar la stadiul de teorie cand va fi cazul
Am 14 ani.nici aia impliniti.
depinde de organismul meu. ce mi-ar zice doctorul.
dar cred ca nu.sunt mica inca am multe de facut.
iti trebuie multe ca sa cresti un copil.si sa il faci ca sa-l dai...nu e bine.
As pastra sarcina oricat de greu ar fi la inceput pe plan financiar dar n-as vrea sa regret o viata intreaga ca mi-am omorat propriul copil sau sa ma gandesc in fiecare an cati anisori ar fi avut. O zi buna in continuare!
As avorta.la varsta asta nu as vrea un copil pe capul meu.si mai ales ca m`ar omori parintii
As avorta, la varsta mea numai de crescut copii n-am crescut.In primul rand n-as putea sa-i ofer un viitor demn, plus ca viitorul meu ar constata in a-l creste pe el si nu cred ca-mi voi "sacrifica" adolescenta mea pe un copil.
Sper sa nu se ajunga la o astfel de situatie.
Bafta.
Nu l-as pastra La 15 ani nu... Minim 23 de ani l-as pastra:X Un copil implica responsabilitati si nu numai Trebuie sa ai bani sa il cresti ca nu e de jucarie Daia s-au inventat prezervativele
Da normla ca l.as pastra
Pt ca nu merita sa omor un suflet nevinovat pentru o greseala pe care am facut. o eu
Nu as avorta! Dar nici nu am varsta necesara sa cresc un copil. Mama mi-ar fi alaturi si nu am de gand sa fac greseala asta chiar daca ma sprijina in Orice.
Niciodata nu as avorta, e crima, plus ca iti omori propriul copil, nu as putea face asa ceva, in orice luna ai avorta el are deja un sufletl-as pastra!
Avand in vedere ca sunt minora si am un viitor inainte as avorta...desi cred ca m-ar chinui o multime de intrebari
Eu las pastra...nas putea sa rup aripile unui ingeras... el nu trebuie sa plateasca greseala mea intr-adevar nu e ok sa ai un copil la varsta asa de frageda si tocmai de aceea tine de propria conceptie sa te protejezi si sa ai grija