Merge unul... da nu undeva unde sa se vada
de exemplu pe gat sau pe antebrat prea sare in ochi si nu mi-ar placea
pe spate sau pe umar sa mai zicem ca merge
Mie imi plac baietii care au tatuaj, dar sa aiba doar unul si nu extrem de multe. Un tatuaj mic si semnificativ arata chiar frumos .
Sincer unu mic nu ma deranjeaza ... dar nu unu gen tot corpu din varfu degetelor de la picioare pana pe gat
Hm. pai nu prea imi plac tatuajele. da atata timp cat are o personalitate placuta. restul nu mai conteaza
Ma deranjeaza tatuajele mult de tot
atata vreme cat nu e vizibil : umar, brate, antebrate si nu e f mare, as putea inchide ochii
Depinde ce tatuaj, daca inseamna ceva pentru el, are o "poveste" atunci nu am nimic impotriva.Chiar m-ar impresiona.
Pai ii ok sa ai tatuaj ...si uni baieti care au ce arata, a refer la un corp cu musculatura si asa le sta bine cu un tatuaj numai sa fie facut unde trebuie si cum trebuie deci dupa parerea mea ii ok ca un baiat sa aiba tatuaj
What has this to do with anything?
Nu cred că e cineva chiar atât de superficial încât să judece pe cineva după un criteriu atât de absurd.
Depinde de nr lor si de ce fel de tatuaje sunt... unele chiar dau bine si sunt sexy.
Mi'ar placea unul mic si care sa aiba o semnificatie pentru el.acelea sunt chiar dragute
Ce, ai o problema cu tatuajele? Mie imi plac. O sa-mi fac unul. Ce parere sa am despre baietii care au tatuaje? Cred ca nu poti judeca o persoana...adica...nu poti spune cu adevarat cum e un om decat dupa ce il cunosti.Nu poti sa spui despre cineva ca este intr-un anumit fel doar din cauza unui tatuaj. Dar mie imi plac, ti-am zis.
Eu pun tatuajul in context. Tatuajul spune ceva de persoana care il are. Poate fi vulgar, artistic, urat sau frumos.
Buna! Pai eu nu cred ca e ceva rau dar nici ceva bun.Toti baietii mai,, smecherasi,, au un tatuaj...si chiar si eu am un tatuaj in sold nu cred ca e ceva rau :d!
MihaiAlin2000 întreabă: