anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru fete, evident. Ce metode ati folosit sa despartiti pe cineva de prietena lui, ca sa va amuzati sau sa vi-l faceti prieten? devil

Răspuns Câştigător
| dyav0litza a răspuns:

Pai pentru inceput trebuie sa sty timpul si locul in care se intalnesc.Cu cateva min inainte de aparitia prietenei iti faci aparitia u.Intri in vb k el te dai bine pe langa el il seduci il iei in brate iar daca te prinde de mana ar fi momentul potrivit sa apara prietenadevil...( poti sa incerci si trucul cu " ia mana de pe mine, perversule" da mai bine in ochii fetei dar asta doar daca o faci pentru amuzament )

13 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Este gluma cea mai proasta pentru a te amuza iar ca sa ti-l faci prieten, metoda cea mai ieftina!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da dar se practica.

| SweetCandy a răspuns:

Hmmm...eu niciuna dar cunosc specimene care faceau d'astea... spre exemplu se imprietenea cu respctiva iubita si apoi...surpriza il luau pe ELrolling on the floorrolling on the floor
eu sunt de parere ca asta e o lipsa de ocupatie, k slava Domnului baieti sunt peste tothappy

| albastrel a răspuns:

laughing pai prietenul meu a lasat-o pe prietena lui ca care a stat.3 ani jumatate? de ce, cum? nu stiu...ne-am imprietenit...am inceput sa vb in fiecare zi prin mesaje si sa ne mai si vedem... azi asa, maine tot asa...pana cand intr-o dupa amiaza i-am propus sa devenim mai mult... m-a refuzat...si seara m-a sarutat...si gata! ee da' sa vezi in urmatorul episod ce am patit cu fostahee hee

deci cum l-am despartit de prietena? devenind amica lui, sora lui si apoi amanta lui big grin

| viki a răspuns:

I-am zis ca prietenei lui ii place de alt baiat, adica de prietenul lui.big grinlaughingdar oricum am reusit mai tarziu.whistling

auran
| auran a răspuns:

Bro...esti bestial rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
mai ai multe dume de astea? rolling on the floor

| adeana a răspuns:

Ar fi trebuit sa-mi placa tare tipu ala. ca altfel nu-mi trebuie un baiat care isi lasa prietena asa, una-doua. Ca e posibil sa apara alta la orizont care sa mi-l ia si mie. Asa ca mai bine zic pas la asa baieti big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma dadeam la respectivu
Il sarutam in public
chestii de genu :d
xoxo
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eh Auran.

| MMady a răspuns:

Nu mi se pare in regula aceasta practica. Pune-te in pielea persoanei tradate, fie ea barbat sau femeie.

| Antrax a răspuns:

Eu nu as face asa ceva dar stiu cateva metode. Modific pozele in photoshop astfel incat sa arate ca ik/o insheala, ii tr mesaje cu secret si ii zic prietenei ca o insheala etc etc

| Anca_1481 a răspuns:

Pai eu n`am ajuns la asa cevalaughingrolling on the floor... dar stiu fete care au incercat eu nu vad nimic amuzant in chestia asta...inteleg ca unele fete se indragostesc de iubiti altor si ca orice persoana lupta pentru iubirea lor dar altele din prietenie renunta si lupta contra sentimentelor. Nu`i placut deloc sa se amestice cineva in relatia ta eu o spun din experienta mea, nu mi-a picat deloc bine atunci cand o fata sa amestecat in relatia mea. Oricum acum fiecare face cum vrea si cum doreste.tongue daca unele fete vor sa amestece problema lor dar uneori roata se mai si intoarcehappy si pentru fetele care au trecut prin asa ceva fruntea sus nu se termina lumea...va pOp! :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Oare numai acel bărbat mai este pe pământ și eu trebuie să-mi clădesc fericirea prin suferința altora?
Nu a început lumea la el și nici la el nu se termină, nu am să fac asta niciodată în viață, nici din amuzament și nici ca posibil prieten.
Pa, pa.