anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru FETE! ( rog multa seriozitate ) Cum faci sa te placa o fata?big grin Fundawinking

Răspuns Câştigător
| sorina_2296 a răspuns:

Nu toate fetele sunt la fel unele sunt superficiale altele nu.
Nu o sa incerc ca imi immaginez ce vor alte fete eu o sa iti spun cam ce caut eu la un baiat si poate te ajuta:
Trebuie sa fie amurant,inteligent,ingrijit, sa ma simt in suguranta lanaga el(incerca sa ii iei apararea cand cineva se ia de ea), politicos, in procent de 40-50% fizicul...
In rest banuiesc ca te descurci doar esti baiat esti un paradator trebuie doar sa ai incredere in tine.
Bafta!

2 răspunsuri:
| Buuff a răspuns:

Pai sa stii ca sunt multe fete care se iau doar dupa aspect si daca e jmecher si bla bla...
dar unei adevarate fete ii place de un baiat amuzant. curat ingrijit stilat...vezi cum te comporti (nu zic sa-i saruti mana cand o vezi dar fii dragut. buna bla bla).si prietenos care nu o i-as din start cu flirtatu ca i piere repede chefu de tine.ia-o usorhappy

| Mitsuri10 a răspuns:

Pai in primul rand comporta-te cu ea frumos,salut-o mereu, acorda-i atentie destula, nu sari pe ea cum fac unii sa o enerveze si chestii din astea! de asemenea ai graija sa ai un aspect ingrijit si curat si sa nu faci glume proaste pentru ca nu au rosthappy! Sper ca te-am ajutatwinking!

Întrebări similare