Nu toate fetele sunt la fel unele sunt superficiale altele nu.
Nu o sa incerc ca imi immaginez ce vor alte fete eu o sa iti spun cam ce caut eu la un baiat si poate te ajuta:
Trebuie sa fie amurant,inteligent,ingrijit, sa ma simt in suguranta lanaga el(incerca sa ii iei apararea cand cineva se ia de ea), politicos, in procent de 40-50% fizicul...
In rest banuiesc ca te descurci doar esti baiat esti un paradator trebuie doar sa ai incredere in tine.
Bafta!
Pai sa stii ca sunt multe fete care se iau doar dupa aspect si daca e jmecher si bla bla...
dar unei adevarate fete ii place de un baiat amuzant. curat ingrijit stilat...vezi cum te comporti (nu zic sa-i saruti mana cand o vezi dar fii dragut. buna bla bla).si prietenos care nu o i-as din start cu flirtatu ca i piere repede chefu de tine.ia-o usor
Pai in primul rand comporta-te cu ea frumos,salut-o mereu, acorda-i atentie destula, nu sari pe ea cum fac unii sa o enerveze si chestii din astea! de asemenea ai graija sa ai un aspect ingrijit si curat si sa nu faci glume proaste pentru ca nu au rost! Sper ca te-am ajutat!
DaRiUsMaN13 întreabă:
n2paul întreabă: