Depinde de baiat eu personal cand plac o fata fac o autoevaluare a mea am sanse la ea? daca nu am ma impac cu ideea si asta e sau numai vreau sa fiu dezamagit si o las balta, totusi cand plac o fata ma gandesc la ea mai mereu, vreau sa aflu multe despre ea, imi place sa o privesc,sai vorbesc dar dupa cum am spus depinde de cat de frumoasa e si ce carcater are, baieti la varsta ta sunt plini de hormoni iar aia care va plac voua aia frumosi pacalesc usor fetele pentru sex, nu poti fi convinsa /sa stii ca cineva te place poti presupune doar, nu putem intra in mintea cuiva, sunt persoane manipulatoare multe in lumea asta
Ma rog nu prea iti poti da seama de asta fiecare e diferit probabil s-ar uita des la tine cu o anumite privire de indragostit ti-ar vorbi frumos, ti-ar face complimente si astea.
Ma rog fiecare baiat e diferit, unii sunt timizi si nu dau nici un semn...altii dau multe
Iti da atentie, se schinuie sa te inteleaga, ii pasa indirect daca ti se intampla ceva, se chinuie sa te menajeze (vorbesc daca ai fi fata ).
ViseInCulori întreabă:
Ryuuzuka întreabă: