anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru fete! Sper sa aveti rabdarea sa cititi ce am de scris. Va multumesc.

Mie imi place foarte mult o fata cu care sunt in grupa la fac anul 2 master (o cunosc de aproape 4 ani) dar dat fiind faptul ca sunt ff timid nu am avut curaj sa ii spun in fata ca imi place de ea ff mult ci am ales o metoda foarte idioata de a-mi exprima sentimentele. Am fc de ziua ei un slideshow cu niste poze de ale ei in care ii spuneam ca o iubesc f mult si nu numai. Doar ca am fc prostia de a ma da drept initial o prietena de a ei, imi facusem o adresa de mail fictiva cu numele acelei fete si ma rog i l-am trimis, ea bineinteles l-a deschis si dupa ce s-a uitat la ea eu o adaugasem in lista de prieteni si ea pe mine am inceput sa disscut cu ea, crezand faptul ca sunt acea prietena si nu eu. In fine dupa ce s-a uitat la el eu i-am spus ca de fapt sunt un baiat caruia i-a furat inima si nu mai vrea sa eu dea inapoi, ea bineinteles a zis ca nu stie cine sunt si nici nu o intereseaza si ca nu e bine ca m-am dat drept altcineva etc. Si ma rog ea a inheiat discutia aratandu-se foarte deranjata de ceea ce facusem

stergandu-ma totodata din lista de prieteni si de atunci nu am mai vb cu ea la fac dat fiind faptul ca s-a angajat si nu prea a mai venit la cursuri ci doar la ex si atunci nu am avut ocazia sa discutam. Am omis sa mentionez ca ea intre timp a aflat ca de fapt eu eram si sincer cand am dat ochii cu ea la examene ma simteam foarte prost, imi era rusine de ceea ce facusem. Acm va intreb pe voi fetele, ce ati simti dc un baiat pe care il cunoastetide 4 ani ar face asa ceva? L-ati ierta sau? Tin sa mentionez ca fata respectiva e ca mine ffff timida. Stiu ca intrebarile pe care vi le-am pus sunt aiurea dar as dori sa stiu parerea voastra.

12 răspunsuri:
| yyyyy a răspuns:

Pai daca e si ea timida inseamna ca te place. e exact ca tine! nu are curaj sa-ti spuna in fata ca te iubeste! vezi ca poate face si ea la fel ca tine! si da l'as ierta. pentru ca pan'la urma tooti oamenii gresesc uneori iar cateodata foarte mult. daca ai facut asa ceva inseamna ca tii foarte mult la ea. o intrebare daca te'ai intalni cu ea ai sarutao pe buze? sau pe obraz, pe frunte?
:d

| Vali87 a răspuns:

Eu cand ma intalnesc cu ea nu poti sa o privesc in ochi din cauza a ceea ce am fc si zici sa o sarut? Cred ca asa timida cum e ea mi-ar da o palma asa cel putin.
AAa ca mi-as dori sa fac asta, este adevarat as lua-o in brate si nu i-as mai da drumul big grin.

| yyyyy a răspuns:

Poate ai merita o palma laughing glumeam. dar ce iti place la ea? fizicul sau comportamentul, felul ei de a fi?

| Vali87 a răspuns:

Poate ca pentru ce am fc as merita o palma, dc as stii ca m-ar ierta big grin.
Referitor la intrebarea ta "dar ce iti place la ea? fizicul sau comportamentul, felul ei de a fi?" nu ii inteleg rostul, eu am zis ca mi-ar da o palma asa am exagerat un pic ca de fapt ea Ioana ca asa o cheama nu cred ca ar face rau unei muste daramite sa dea intr-un om, cel putin asa o percep eu. tongue

| yyyyy a răspuns:

Tu esti cel din poza?

| Vali87 a răspuns:

Esti tare, cum sa fiu eu cel din poza, e George Clooney, e un actor celebru. tongue

| yyyyy a răspuns:

Eu te'am intrebat ce iti place la ea mai mult. dar din ce ai spus cred ca aspectul fizic!

| Vali87 a răspuns:

Mai da, cand placi o fata nu are cum sa nu te atraga si aspectul ei fizic dar tin sa precizez ca nu are formele alea asa zise ideale si anume 90 60 90. E o fata normala. Mai imi place la ea delicatetea, modul cum vb, chiar si timida asa cum e imi place la nebunie trebuie sa recunosc, nu stiu d c, si totodata are bun simt, imi place foarte mult cum se imbraca la petreceri diverse ocazii speciale si nu numai. La o fata nu conteaza doar aspectul fizic.

| yyyyy a răspuns:

Bine spus. ma gandeam ca esti tu laughing dar era de asteptat ca n-are cum sa fii tu tongue. si apropo dai funda aia o data? :d

| yyyyy a răspuns:

Si daca o fata are 90-60-90 ce vrei sa zici? nu e normala? pentru ca tu ai zis ca nu are 90-60-90 ci e o fata normala laughing

| Vali87 a răspuns:

Ati innebunit toti cu fundele alea. Funda, nu stiu ma mai gandesc. Referitor la dimensiunile alea 90 60 90, eu nu am zis ca acele fete nu ar fi normale. Ceea ce am vrut sa zic era ca acea fata nu e vreo bomba sexy ( scuza-mi termenul stiu ca e urat), cum tu ai presupus ca ma atrage la ea aspectul fizic, si eu am vrut sa precizez ca nu doar aspectul fizic ci si alte lucruri ma atrag la ea.

| yyyyy a răspuns:

Iar tu crezi ca acele fete de 90-60-90 sunt ''bombe sexy'' laughing. si da toti vrem funda. tu nu vrei? vrei sa ma rog de tine pentru o funda? laughing. o intrebare : tu crezi ca mai sunt fete virgine in ziua de azi? si ink una : de la cati ani crezi ca isi pierd fetele virginitatea?