Pai "multe" judeca un om inainte de a-l cunoaste. Daca e singur asta nu inseamna ca e ultimul om de pe planeta poate ca asteapta persoana potrivita nu ca altii care au prietena si se mandresc cu asta si poate ca nici macar nu tin unul la altul..Multi au prieteni de ochii lumii sa se dea ei mari si tari in fata celorlalti...Eu zic ca nu este adevarat deoarece poate fii cazul ca cel urat sa aiba prietena, iar cel frumos sa fie singur.
dar un gram de adevar tot exista
Asta asa e
Hmmm
Oarecum.Adica depinde de situatie.Sa-ti spun ceva daca sa zicem ca de obicei stateai dupa o fata si ea nu te prea baga in seama.La un momendat se obisnuieste si-i place si pur si simpu cand vede ca nu ii mai dai ei atentie si te uiti la alta cam asa reactioneaza.
Adica pe urma te vede atragator sau ce?
Aha... multe zic ca da
Cazul meu b-)
adica nu sunt urat si sunt solo
cv oferte?
Mi-am dat cu parerea doar.
Ok ok
"ok ok" ai spus si ieri
Daca zici u
Pai "multe" judeca un om inainte de a-l cunoaste. Daca e singur asta nu inseamna ca e ultimul om de pe planeta poate ca asteapta persoana potrivita nu ca altii care au prietena si se mandresc cu asta si poate ca nici macar nu tin unul la altul..Multi au prieteni de ochii lumii sa se dea ei mari si tari in fata celorlalti...Eu zic ca nu este adevarat deoarece poate fii cazul ca cel urat sa aiba prietena, iar cel frumos sa fie singur.
Aha... jumate din fete spun ca da, jumate ca nu
adica un pic de adevar tot exista nu?
Aha. multe zic ca da.
Of..nu conteaza daca e singur tipu sau daca e luat, daca unei fete i se pune pata i se pune si aia e!
Restul depinde de amandoi.
Sorry, mersi de rasp, dar mai astept pareri
Aha
da inca ceva, aici conteaza depinde de fata.
asta e clar draga...