Asta nu e un aspect atat de important.Pana la urma daca arata bine in ansamblu nu am de ce sa ma plang
Nu mă refer să se penseze ca noi dar cât de cât. Am văzut bărbaţi care se pensau ar nu pentru a da o formă ci pentru a da aspect îngrijit. Sprâncenele păreau lipite altfel pentru că erau multe fire de păr nedorite. Deci da, dacă e necesar să se penseze. Nu e că-mi plac sau nu. E pur şi simplu legat de aspect. Baftă!
Da, dar nu asa ca fetele prea subtie, dar cei care au sprancenele unite mi se pare normal sa se penseze, arata mai frumos, mai ingrijit putin aranjate decat cu o gramada de par si nu cred ca-si pierd din masculinitate
Da, arata mult mai bine decat ditamai boschetii.
http://www.grimmemennesker.dk/data/media/1/30licew.jpg :>
Poy depinde, daca el e bufnita necesita si putin pensat, dar nu sa-si aiba o forma decat sa indeparteze firele cu care arata urat. In fine cum s-a mai spus sunt multi baieti care se penseaza si majoritatea se penseaza pentru a avea un aspect ingrijit.
Succes in viata
Daca au sprancenele foarteeeeee groase si unite, atunci nu e atat de rau. Adica eu chiar nu cred ca isi pierd din masculinitate daca se penseaza putin.
Hei, si eu ma pensez (sunt baiat) si nu's metrosexual! Am in mine o doza mare de testosteron si cum spunea si Gânduri albe, o fac pentru un aspect ingrijit.
scuze sunt baiat nu puteam sa nu ma bag...se penseaza baietii care au par prea mult sau care sunt ingrijiti...eu nu vad o problema in asta
Sincer da prefer un baiat care se penseaza decat unul care are o matura in loc de sprancene
simoSTAR întreabă: