| brapklawer12 a întrebat:

Pentru fete : voi aţi sta cu un băiat care e maj josuţ decât voi? Am în vedere de maxim 4-5 cm, nu 10+?
Şi e normal la 15 ani şi 6 luni să fiu 157cm?

7 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Dacă "ai în vedere" 4-5 cm, e de rău!

| RAY a răspuns:

Fetele una spun alta fac,nu conteaza fizicul si sufletul dar mereu am fost cu baieti inalti,badboys,frumosi, inaltimea conteaza extrem de mult pentru fete, fetele mint de ingheata oceanele cand spun ca nu conteaza, da cam esti mic la inaltime la varsta ta, dar mai vei creste cam pana in 1, 65 maxim

| Violleta2022 a răspuns:

Vrei sa spui, ca esti mai scund/ micut de statura, nu?
Nu-ti fa probleme, ca sunt si fete micute de statura, sub 1.60!
In orice caz, da, este normal sa ai 1.57 daca parintii tai sunt micuti de statura. Dar nu-ti fa probleme, ca mai poti creste in inaltime, chiar pana la 20 de ani.
Apuca-te de un sport, ca sa poti stimula cresterea!

| sierra1 a răspuns:

La 15 ani nu te judecă nimeni.
157 cm? No problem, mai crești!

| MihaiNicu23 a răspuns:

E normal daca si parintii tai sunt mai inalti de fel.

| AlexSalling a răspuns:

Stii? Eu sunt mult mai inalt decat parintii mei, si asta de la 13 ani. Mai ai timp sa cresti, incepe basket. Te vei mai inalta. Eu n-am facut nimic si am 1.75. Nu-s super inalt, dar nici nu sunt o piticanie. Mai ai timp sa cresti, dar fa un sport.

| Jaja22 a răspuns:

Ce sa aiba? Atata timp cat exista iubire nu conteaza inaltimea.
Si stai linistit ca o sa mai cresti, nu e foarte ok inaltimea ta la varsta asta dar fiecare e difert, eu am avut pe la 14 ani 1.65 si acu la 16 am 1.80, oricum baietii cresc pana la aproximativ 20 de ani, nu te ingrijora.