Pai depinde. Imi plac atata timp cat nu exagereaza...
Adica sa nu arate ca un culturist.
Ehh, da' mie imi plac in general baietii slabi. Gen aproape anorexici. Nu stiu de ce.
Am o problema la cap.
Si eu vroiam sa punctez aceiasi idee."Voi cand va f****i, va f****i sau jucati x si 0?.
Nu cu prea multe patratele ca dup'aia daca vrei un oral ii trebuie casca sa nu-si sparga capul.
Bafta.
Da imi plac baietii asa.
Dar nu e atat de important sa aiba abdomenul plat.Sunt ok si fara.
Sincer ala imi plare fitos. Dar atata timp cat nu exagereaza cu aspectul fizic(adica asa este el de la natura, cu abdomenul plat)nu am pretentii. Poate sa fie si plat si mai grasut ca pentru mine tot aia e, chiar imi este indiferent aspectul asta.
Raman la parerea ca aici au intrat doar fete care nu sunt pretentioase. vreti sa spuneti ca eu ma muncesc degeaba in fiecare zi. atunci ma fac cat un porc cu burta mare si gata
pai cand e cald imi place sa nu port tricou. si ma intrebam daca fetelor le plac abdomenele asa ca al meu :X curios din fire eu
Da vezi... cand vreti sa faceti un oral... faceti la unu gras. sa aveti protectie,, ce minte stralucitoare ai. just. a. tear
Daa:X:X aia is cei mai bazatii :*:*:X...
in fine. dc intrebi?
ai cumva patratele:X:X?
Patratele dupa mine se castiga usor Dar masa musculara+ patratele extrem de greu... Mie unul imi place sa am masa musculara mai mult decat asa zisele patratele, dar daca ai masa musculara si patratele este perfect) Eu inca nu am realizat asta dar sper ca o sa o fac cat mai repede Sincer nu inteleg pe uni baieti care zic wa am patratele si ei sunt cat aschia de copac. Ca sa fi baiat intr-adevar trebuie in primul rand sa te simti tu puternic.
Parerea mea
MiculFaraon întreabă: