| Sp1derxd a întrebat:

Pentru fetele de varsta mea(15 ani), am o intreabare:Ce ati simti daca un baiat care nu a fost o mare parte din viata voastra v-ar spune ca simte lucruri de genul asta pentru voi:
(totul este scris de mine, si reprezinta sentimentele mele pentru o anumita fata care se va muta din tara la sfarsitul anului)
Sti ce fac eu de obicei cand am o zi proasta? Ma uit la zambetul tau, zambetul tau unic, si fericirea imi apare pe fata fara sa imi dau seama, de fiecare data cand te vad ma faci fericit, in ochii mei esti unica, esti cea mai frumoasa, cea mai inteligenta, cea mai amuzanta, cea mai puternica, in ochii mei esti singura, unica.
Te rog sa ma ierti ca nu am fost alaturi de tine prea mult, eu am crezut ca te faceam sa te simti prost, am crezut ca te stanjenesc, nu am vrut sa te intristez, si nu stiu daca ma poti ierta pentru asta, dar sa stii ca mereu te-am iubit, si ce am facut pentru tine am facut pentru ca tineam la tine.
De fiecare data cand vad ceva frumos, imi amintesc de tine, ma simt prost ca nu esti langa mine, si realizez ca mi-am ratat sansa, dar eu nu ma opresc din a te iubi.Pentru asta, toti ma cred prost, dar nu pot, nu pot sa ma opresc, simt asta din plin, simt pentru prima oara ca chiar iubesc pe cineva, doar un zambet de al tau imi topeste tristetea, dar, nici zambetul nu ti-l voi mai putea vedea din moment ce te muti din tara.Voi fi ca un ocean inghetat, gandindu-ma doar la razele tale calde, la privirea ta care patrunde adanc in tristetea mea, si ma incalzeste, fara voie, exact cum face soarele cu orice atinge, dar daca as stii ca tu ti la mine cum tin eu la tine, m-as dezgheta pe loc, m-as incalzi la gandul ca tu te vei intoarce.Tot ce sper este ca iti vei aminti de mine, indiferent de cum va fi, si vreau sa stii ca te-am IUBIT cu adevarat, cu toata inima.
Nu am observat pana acum, dar ochii tai nu sunt ca doua stele, sunt mai mult de atat, parca as vedea un intreg univers in ei, iar eu as fi omul care incearca sa inteleaga acel univers, mi se pare ca as vedea direct in ce gandesti, dar e mai mult de atat, nu pot descifra constelatiile din ei la perfectie, parca eu as fi o planeta intr-un sistem solar, iar tu, soarele.Tu ma luminezi doar cand vrei, ma luminezi doar cand te uiti la mine, ma incalzesti, ma faci plin de fericire, si as vrea sa fac acelasi lucru, dar nu stiu daca ar avea acelasi efect.
Esti complexa, nu ca alte fete, unii cred ca te pot citi ca pe o carte, dar tu... esti unica, nu stiu daca te voi putea intelege vreodata, si nu stiu daca tu ma intelegi pe mine, sau daca deja m-ai inteles gresit si ai pus punct.
Daca te-as putea descrie intr-un peisaj de natura, te-as descrie ca o insula izolata in mijlocul oceanului, am fost pierdut pana te-am gasit, si totusi, nu este o insula pustie, este o insula pe care as vrea sa stau toata viata, pe care as accepta-o cu bune si cu rele.

Nu ma supar daca ma jigniti, vreau doar parerea sincera.

6 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Pe mine m-ar speria.
Dar eu nu mai am 15 ani, s-ar putea sa o impresioneze happy

| Rakanishuu a răspuns:

Ai exagerat cu evidentierea lucrurilor negative si cu exprimarea sentimentelor de iubire. In rest, este destul de emotionant. big grin Doar ca aceste elemente "cariaza" declaratia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păcat că nu m-au atras niciodată declarațiile de dragoste lungi și siropoase.

| Sp1derxd explică (pentru anonim_4396):

Am cerut parere in legatura cu ce am scris, nu am vrut sa stiu ce iti place tie si ce nu straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sp1derxd):

Am spus că nu toate fetele sunt fascinate de chestii din astea siropoase...

| Voidwithin a răspuns:

Cel mai oribil mod de a aborda o fata, pe care nici nu o cunosti prea bine...