| pleacadinghencea a întrebat:

Pentru fetele din zodia fecioara- cum puteti fi cucerite? ce va place si ce nu? cum sa fie baiatu? sarut la prima intalnire sau nu? m-am indragostit de o fecioara si simt ca ma inteleg cu ea suntem amici dar cateodata pare neinteresata de ce o intreb. chiar sunteti cuminti sau... va place sa aratati cand va place de cineva sau tineti totul in voi si nu aratari?

3 răspunsuri:
| kryss456 a răspuns:

Fetele in zodia fecioara sunt timide, nu arata ce simt si le place sa-si ascunda opiniile. ca sa te apropii de ele trebuie sa ai foarte multa rabdare si sa-i acorzi suficienta atentie. sunt cuminti dar daca ajungi sa le deschizi si sa comunici orice cu ele isi vor lasa latura copilaroasa la vedere. pot fi cucerite cu mult romantism si multa rabdare, daca le dai dreptate in tot ceea ce fac si mai bine. baiatul trebuie sa fie frumos, romantic, matur cu picioarele pe pamant si capul pe umeri, grijuliu, protector, atent; de obicei un taur sau un capricorn. nu o saruta de la prima intalnire, deoarece s-ar putea sa i se para ca esti nesimtit. incearca sa gasesti subiecte de discutie care o intereseaza cum ar fi: protejarea naturii, a animalelor si trebuie sa ai in vedere ca sunt materialiste. mult succes!

| PatyKan a răspuns:

Nu sunt fecioara whistling dar pot sa iti spun ca lucrurile astea depind de la fata la fata. Horoscopul sau zodia nu iti dezvaluie totul: unele sunt lucruri adevarate si altele complet aiurea.
Deci sfatul meu este sa incerci sa te apropii de fata aceea si sa descoperi cum este ea. E foarte putin probabil ca toate fecioarele [sau majoriatea] sa aiba aceeasi parare sau acelasi fel de a percepe lucrurile. happy

| cat a răspuns:

Poate te ajuta daca citesti ceva despre Zodia Fecioarei. Mie mi se pare ca se potriveste http://crownfashion1.blogspot.com/2011/10/zodia-fecioara.html