| IoanaXxxxx a întrebat:

Pentru inceput sunt in clasa a 6-a.Trec a 7 a. Eu vreau din tot sufletul meu sa ma mut la o alta scoala la anul pentru ca scoala asta nu o mai suport. E plina de retardati. Am 2 probleme, una dintre ele este cum imi pot convinge parintii? ei nu vor. Si a 2 -a, copiii de acolo ma vor accepta? Adica am cateva prietene foarte bune acolo dar ceilalti? S-a mai mutat cineva ca mine, cum ati procedat sa va accepte? happy
P.S SUNT DISPERATA SA MA MUT SI NU MAI POT LA SCOALA ASTA!

2 răspunsuri:
| DreaMiss a răspuns:

Salut. Eu nu sunla aceas scoala,insa te inteleg. happy Daca acolo ai deja prietene nu trebuie sa stai pe ganduri,pentru ca acolo la inceput o sa fie diferit, apoi o sa te obisnuiesti, si sa stii ca unii din prima o sa te accepte, ceilalti -mai tarziu, pana o sa se obisnuiasca. Asta depinde si de felul cum te comporti cu ei!
Succes happy

| andrapaduraru a răspuns:

Eu trec in clasa a 8-a si stiu cum e sa fii intr-o clasa cu niste nesimtiti. Din 33 de colegi maxim 5 au bun simt. Daca vrei sa te muti incearca sa le spui parintilor tai de ce vrei acest lucru. Ce te face sa vrei sa te muti. Dar fara ocolisuri. Si incearca sa le spui ca iti "afecteaza" invatatura si ca nu poti invata pe cat de bine ai dori. Nu te mai gandi la ce consecinte ar fi ca printii tai sa vada ca tot la fel inveti, ca daca te muta acolo nu te vor duce inapoi la vechea scoala. Tu trebuie doar sa le spui ceea ce ti-am scris mai sus. Si mai ales nu te da batuta daca vezi ca nu merge din prima. Incearca si incearca pana cedeaza. Si despre colegii de acolo. Pa ca sa te placa toata lumea trebuie sa dai o impresie bunala inceput si sa te comporti frumos dar sa eviti cat poti de mult conflictele in primele luni de scoala. Iti propun macar o luna sa vezi ce fac si cum reactioneaza si cum vorbesc acei copii. Sa iti faci o parere PERSONALA despre ei. Si apoi sa vezi cu cine vrei sa fii amica sau prietena. Cred ca ai uitat sa intrebi de profesori;-) nu iti face griji din cauza lor. Dar sa stii o chestie. In primul an trebuie sa le arati profesorilor ca stii tot ce te intreaba. Te vor lua pe tine de la inceput sa raspunzi mai mult si sa iesi mai mult pa tabla. De ce? Ca savte evalueze si sa vada ce stii. Ca sa te ia de buna, trebuie sa inveti pentru fiecare ora. Sper ca te-am ajutat.