Eu cred ca acea fata a vrut sa vada daca tii cu adevarat la ea(din ceea ce ai povestit). Parerea mea e ca ea tine la tine, si ca ea ar vrea sa ii demonstrezi ca o iubusti! Nu o ignora, incearca sa o bagi in seama insa nu ii arata ca tiii mult la ea! Las-o si pe ea sa faca unii pasii! Sper ca ti am fost de ajutor! FUNDA?
Parerea mea este ca, in loc sa va comportati ca doi copii alintati(mai ales tu), cel mai bine e sa va intalniti intr-in loc si sa discutati despre ceea ce va doriti unul de la celalalt:sa ramaneti impreuna sau sa fiti doar amici. Daca ea te baga in seama, in ciuda faptului ca ea a fost cea care a pus capat relatiei, inseamna ca inca mai tine la tine si spera sa te maturizezi (asta e modul ei de a te face sa "cresti"). Vorbeste cu ea
Parerea mea este ca, in loc sa va comportati ca doi copii alintati(mai ales tu), cel mai bine e sa va intalniti intr-in loc si sa discutati despre ceea ce va doriti unul de la celalalt:sa ramaneti impreuna sau sa fiti doar amici. Daca ea te baga in seama, in ciuda faptului ca ea a fost cea care a pus capat relatiei, inseamna ca inca mai tine la tine si spera sa te maturizezi (asta e modul ei de a te face sa "cresti"). Vorbeste cu ea
Ce sa zic... ea cu siguranta te place, sau cel putin te considera un prieten foarte apropiat, cred ca cel mai bun prieten in acest caz. Dar as merge pe prima premiza, faptul ca ea inca te iubeste, si in acest caz este la latitudinea ta, daca tu vrei sa mai ai o relatie cu ea, atunci go for it^^. Poti sa ii zici ceva de genul ca-ti este dor de prezenta ei si sunt sigur ca va ve-ti cupla din nou. Acum tu o cunosti mai bine, ar putea fi genul de fata care vrea nu mai atentie dar nu cred...mai ales ca a mai avut o relatie asa de lunga inainte, deci cred ca ea cu adevarat te iubeste si ii pare rau pentru ce s-a intamplat, si ii este putin cam frica sa nu te supere si mai tare. Parerea mea dupa cativa de ani de psihologie pe cont propriu^^.
Uau frate, pot spune ca m-ai atins la suflet cu viata ta deoarece cam asa am patit si eu, am avut o relatie frumoasa de o luna si m-a parasit si am suferit si eu mult si partea mai groaznica e ca imi era colega de clasa, nu mai puteam avea o zi normala la scoala, nu mai vorbeam cu nimeni, stateam si ascultam muzica. am mai incercat sa mai am o relatie cu ea insa raspunsul era clar, nu, zicea ca putem fi prieteni, sa iti zic un lucru, o fata si un baiat nu pot fi prieteni, nu exista asa ceva asa ca si eu am incetat sa mai vorbesc cu ea dar la mine chestia e ca nici ea nu mai vorbea cu mine ceea ce e insuportabil, crede-ma esti norocos. Cred ca mai ai o sansa trebuie sa scapi de emotii, si eu sunt emotiv dar trebuie sa devi mai bun, nu neaparat sa te schimbi. Inca mai poti, mai ai o sansa trebuie sa nu gresesti doar, norocosule ^^