Eu unul sunt de parere ca ca mai bine un baiat dar relatia sa nu ajunga mai departe de prietenie, cum sunt eu cu o colega ne cunoastem de cand aveam 4 ani (acum avem 16) ea are incredere in mine mai mult ca in oricine si eu la fel pentru ca o fata ar putea deveni geloasa pe ea pentru ca sa comb cu un anumit baiat sau ceva de genu, ceea ce vreau sa zic este ca nu prea poti avea incredere intr-o fata, fetele cand se supara de fac in toate felurile asa e mai bine un baiat in cre sa stii ca poti avea incredere, depinde de caracterul fiecaruia
Depinde de caracterul fetei. Daca e mai strong, mai baietoasa e normal sa aleaga un baiat. Daca e tipicul fetei pierdute si care il viseaza pe Fat-Frumos si isi pune busuioc sub perna, o fata
Eu cred ca baiat, desi de multe ori s-ar putea sa se ajunga la mai mult decat prietenie, dar cred ca multe fete se inteleg mai bine cu baietii
Pai eu zica ca o fata, pentru ca prieteniile intre fete si baieti cred ca nu exista, pentru acolo undeva chiar daca nu recunoastem ne place baiatul, sau lui de noi, sau amandorura
In concluzie optez pentru fata :*
Buna! pai eu sunt fata si parerea mea este ca nu conteaza daca este fata sau baiat pentru ca important este sa ai un prieten caruia sa ii impartasesti si binele si raul. DACA exista incredere totul este ok.
Pooi cred ca o fata
deoarece i'ai putea spune mai multe lucruri sh ar putea intelege mai bine anumite situatii decat un baiat
App.de ce au zis toti pe aici nu prea aveti dreptate deci eu si colega mea nu o sa fim niciodata mai mult decat prieteni si vb orice chiar orice si ea imi zice mie de baieti si eu de baieti nu conteaza...mai si glumim pe tema asta dar totul e ok, si chestiile cu intelesul si increderea daca veti avea un prieten f bun de sex opus ca sa zic asa atunci va veti da seama ca gresiti, pana nu treceti prin asa ceva nu aveti cum sa stiti
Uhm.cred ca o fata.Adica zau, vorbesti mai deschis cu o fata unui baiat de exemplu nu poti glumi gen: " hey ce baiat frumossss..." sisi el : "da e duuuuulce"
nu?
just kidding
O fata, pentru ca nu exista prietenie intre o fata si un baiat. Unul din ei intotdeauna vor dori ceva mai mult.
patrizia696 întreabă: