Multe fete si sau luat dupa lume si au ajuns pe strazi si vindute la transficanti carne vii si violate si drogate, tu vrei asa ceva? daca vrei iata dupa lume, atit am avut de spus
Lumea este fortea,nu vrea binele nostru, este invidioasa si rea, si vrea raul, tu hotaresti, daca ma iubesti adevarat pentru daca nu ma iubesti faci ce vrei.sa sti eu te iubesc.
Lumea nu-ti vrea niciodata bine lume, eu si parinti tai iti vrem bine, daca ceri lume sa te la necaz fuge tine si te birfeste pe la spate, lumea te va vinde pe la spate, lumea iti va face necazuri daca te ei lume, nu te lul dupa lume.te iubesc
Adresa este Rece Gheorghe Daniel sat Otetelis strada cpt Otetelisanu nr284 oras Balcesti judetul Vilcea, trimite felicitari incontinuare daca ma iubesti si vrei bine nostru
Tu decizi asta, lumea iti vrea rau si nu-ti vrea bine din lume, intra in pivat vorbim.
Daca te ei dupa lume ajugi la sapa de lemn, si vei fii saraca daca te ei dupa lume si singura, cu oameni nu vei face casa cu lumea, cu mine vei face casa si familie, nimeni numai te invata de bine, gindeste de100000 de ori, ori ramai cu mine ori cu lumea, sa mi raspunsul.
2fete a fost alese de dumnezeu sa fii cu mine ca iubite si ele au refuzat pe dumnezeu si au murit, nu vreau sa se intimple asa ceva, mai bine sa ma acepti
Idkrjek întreabă: