Încă nu, nu am dat peste mulți fițoși până acum. Doar proști. O să dau și peste fițoși imediat. Vine el liceul la anul' Până la urmă. cum s-ar zice, mă doare la bască. O să mă simt bine să fiu satanistul liceului xD Nu am plete foarte mari, dar vreau să am părul mai lung. Cu toate astea, pentru că port și altceva decât hanorace cu glugă, din-alea, de pușcăriași, de zici că sunt veniți direct de la Jilava sau tricouri cu Steaua, sunt considerat ciudat. Nu îmi pasă și nu trebuie să ne pese nici unuia.
@LittleCookie
Sincer, îmi vine să plâng pentru că mi-ai jignit formația preferată, spunând că este la modă. Moda e de rahat și Breaking Benjamin niciodată nu o să fie la modă, pentru că e prea genială ca să fie înțeleasă de toți cocalarii. Faptul că nu îți place videoclipul înseamnă că asculți acea melodie doar ca să fii jm3k3r@ că vai, ești r0@ca@r17za. Habar n-ai ce e Breaking Benjamin cu adevărat, sau ce e rock-ul. Rock-ul nu e la modă, doar imitațiile ieftine de rock sunt la modă printre proști. Hai succesuri la ascultat adam lambert și tokio hotel. Loooser. Fă bine și nu mai asculta Breaking Benjamin, formația aia nu merită o așa tortură!
Baftă
Cred ca esti emo, sau scene probabil. Oricum eu una nu am nimic cu acest stil sa stii. Si eu aodr frezele emo mai ales la baieti. Dar bretonul sa nu acopere ochii in intregime intelegi. Sa se vada, la un baiat prima data la ochii ma uit :D. Oricum, cred ca tipii cu parul mai lung sunt mai sexy si mai atragatori decat cei tunsi zero, rasi :p. Iti dau cateva exemple Damon Salvatore din the vampire diaries, um, James Maslow din Big Time Rush, Adam Lambert :x, si sunt mai multi dar astia sunt preferati mei :D. Oricum nu trebuie sa asculti intotdeauna parerea altora, adica a "prieteniilor". Iar muzica rock e la moda la fel si tunsorile. Asculti Adam Lambert? Eu il ador ^_^, si eu ascult rock, si imi place mel aia Diary of Jane uite-o aici : http://www.youtube.com/watch?v=DWaB4PXCwFU
nu mi place video-ul dar ador melodia :x. fundita? :p
LittleCookie
Adam Lambert si rock, baba si mitraliera...
Pun pariu ca mhn24 nu este emo sau scene!
Pentru mhn24:
Nu cred ca ar trebui sa te intereseze parerea altora,daca tie iti place si te simti bine este ok! Si eu am fost de multe ori numita "satanista" si criticata dur de ceilalti oameni, mai ales cand eram eleva... (stiu ca trebuia sa fiu tip, nu tipa ca sa postez un raspuns)
Nu sunt baiat cu parul' mai lung de 5 cm, dar o sa imi spun parerea despre baietii cu parul' mai lung de 5 cm.
Atata timp cat nu arati asa: http://www.neodown.ro/media/2011/01/Justin_Bieber.jpg sau asa: http://photos3.hi5.com/0006/316/150/SyMCDk316150-02.jpg,esti pe drumul cel bun.
Dacă nu îţi întinzi păru sau nu îl faci creastă ca maimuţa e ok.
N-am nimic cu băieţii care ascultă rock, deoarece şi eu ador rokul
Este din simplul fapt că tata de mică m-a învăţat care e muzica bună, şi eu il iubesc că nu mă lasă să ascult manele
Welcome in dă club...
Now what you have to do:
1. Make fun of the idiot that tells you're a satanist
2. Laugh
3. Watch him crying
4. If he want's a fight, just keep laughing at him
5. He's obviously going to try and hit ya, just dodge and hit him in the nutz
6. Watch him feeling the pain
7?
8. Profit
Mda...mai bine pletos decât cu creasta gelată şi cu părul mirosind a hoit de capră.
Satanist? Mda...creştinii penisului care ascultă slujba la mp4.
Anyway, nici măcar nu mai bag în seamă de câte ori se trezeşte câte un sfânt să comenteze. Atâta timp cât nu f...rec pe nimeni la cap cu melodiile mele, nu văd care e problema.
Tu,ești prost, mhn? deși sunt băiat mă simt mai atras de un tip cu păru lung decât de un chelios
Toți tipii inteligenți pe care-i cunosc au părul lung...Și, spre deosebire de iubitoarele de păpuși masculine, există oameni cărora chiar le plac pletoșii.
Mulţi judecă doar pentru că ai plete. Sunt fată, dar mi se pare o prostie imensa să fii judecat din cauza părului. Căt despre melodii, frate, 100% din cei care asculta rock/metal/thrash/death/black etc. suntem judecaţi/judecate, ca fiind satanişti/sataniste... Fii serios man, trebuie să ai creierul ceva mai mare pentru a înţelege asta...
Un exemplu de bou este asta : http://www.tpu.ro/......ina-2.html
Rock On şi Baftă!
marcelcuceritorul întreabă:
Elenastoica9 întreabă: