Pentru mine a fost o vreme in care conta mai mult frumusetea exterioara insa cu timpul am ajuns sa inteleg ca fara un suflet bland si intelegator nu o sa te simti nicioadata implinit.Frumusetea vine si trece...
Poi stii...mai intai esti atras de frumusetea exterioara, k orice om, iar apoi ajungi sa iti dai seama k sufletul e mult mai valoros, adica frumusetea interioara conteaza mai mult... k cea exterioara. e trecatoare...
Pt mine conteaza si cea exterioara.trebuie sa recunosc ca sunt foarte mandra de sotul meu si ma simt foarte bine cand primeste complimente.nu stiu daca as putea sa stau langa cineva care nu ma atrage...nu stiu cine ar putea.asadar cred ca este importanta frumusetea exterioara dar mai cred si ca fiecare persoana are propriile sale gusturi. poate ca mie mi se pare frumos sotul meu dar tu poate nu dai 2 bani pe el... oricum la prima vedere observam fizicul si abia apoi intram in discutii si aflam interiorul putin cate putin...
Sunt importante aman2 dar l batranete...cred k cea exterioara va disparea....decy e mai importanta cea 'interioara"
Poi in adolescenta conteaza mult calitatiile fizice, adica asta e primul lucru l care m uit l un baiat, bineinteles, conteaza si frumusetea exterioara, dar asta mai mult l maturitate cand vrei sa-ti gasesti un partener/a cu care sa-ti petreci resul vietii caci frumusetea vine si trece...
Bună intrebare. Pentru mine contează ambele, deoarece nu poti iesi in lume cu unul /una urat/urată, dar totodată contează și ceea ce are in cap. Modul de a gândi, felul lui de a fi. E bine să ai lângă tine pe cineva cu suflet mare