| HelloKitty_9514 a întrebat:

Pentru voi cum ar arata fata/baiatul perfect/a? pentru. mine baiatul perfect ar fi astfel:frizura emo, par negru, ochii negri, nici slab nici gras (potrivit), sa poarte tenesi, hanoracebatting eyelashes, blugi largi :X. sau ar mai fi o varianta, barbatul perfect, parerea mea, ar fi Michael Jackson!

5 răspunsuri:
| rebecca_9651 a răspuns:

MJ is dead, so...nu cred ca arata asa bine acumlaughing)si mie imi plac baietii misteriosi, cu ochii patrunzatori, daca gasesti trimite. mi si mie unu' iti dau adresa...

| AlexandrinaAle333 a răspuns:

Fiecare cu gusturile ei day dreaming
pentru mine ar fi ceva de genul :blond/brunet, ochii verzi, nici inalt nici prea scund la fel si cu greutatea, cu gust in materie de imbracaminte si muzica, ochi patrunzatori...
Sa fie original...sa fie el day dreaming

| jacksonqueen a răspuns:

Pe mine ma intereseaza aspectul pe locul doi.sh da Mike era frumos cand era tanar :X genul lui mi se pare ideal in felul cum se comporta era un om minunat...baiatu` ideal pentru mine ar fi brunet parul cret.hai nu neaparat... ochii patrunzatori sh sa fie mai ciudat dar nu urat.in sensu mai unic mai diferit de altii.ca aspect in primul rand sa fie slab.sa nu fie culturist chatterbox yuck.sh nu stiu ce sa mai zic happy ar fi multe de spus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inalt saten ochi verzi si mari mers la sala rapper si rarait.

| Lauraa_1544 a răspuns:

Pai inalt par negru/blond, ochi albastrii/negrii; Hainethinking aici e mai dificil happy Ador stilul lui Tom din Tokio hotel :X ...Adica pentru mine baiatul perfect este Tom...
P.S. nu va ganditi ca sunt genul, fanelor care vor sa se casatoreasca cu el sa fie cu el si etc., mie doar imi place stilul luiwinking