Va poate alege pe amandoi, cand ea se intalneste cu el sa nu fi si tu prin preajma si cand se intalneste cu tine sa nu fie el prin preajma.
Normal ac pe tine...depinde daca sunteti prietene de mult timp. daca va stiti secretele.si adica aveti incredere una in cealalta! Amintestei clipele frumoase dintre voi si sunt sigura ca se va gandi la tine!iti tin pumnii!
Ai 3 variante:1. ii spui baiatului ala ca vreti sa fiti prieteni(dar nu foarte apropiati)2.trebuie sa intelegi ca...asta e! si ii sppui prietenei tale ca dupa ce se satura de baiatul ala nesuferit sa vina la tine daca are bun simt3. ii reamintesti cateva intamplari pe care le-ati petrecut impreuna. fundita?:d
Eu zic ca daca iti este prietena adevarata si va face greseala sa-l aleaga pe el va face tot posibilul dupa sa se intoarca la tine.Bafta.
In locul tau, i-as spune sa puna in balantza pe tine si pe el. Sa vada care merita si care nu. Ea trebuie sa decida care dintre voi doi merita sa fie langa ea. Sau, cum spune romanul, incearca sa impaci si capra si varza. Totushi, din moment ce se pune problema asa, inseamna ca nu e o prietenie prea stransa.
Daca spui ce iti este o prietena atat de buna sunt sigura ca pe tine te va alege, nu cred ca v-a lasa un baiat sa strice pritenia voastra.Nu stiu ce sfaturi s-i dai dar incerca sa rezolzi problema.Sti macar dc te uraste?
KydutzaKyda întreabă: