| Dina a întrebat:

Persoane cu doua fete...cum sa te porti, ce sa faci?

Răspuns Câştigător
| price a răspuns:

Dragutza ai intrat pe teren minat, muti oameni pe care ii cunosti sau ii vei cunoaste vor avea aceste "calitati", pai sti nu prea ai multe de fac de regula sunt 2 posibilitati : ori ajungi sa te certi cu aceea pers pentru ca presupun ca detesti asta ori accepti felul lor de a fi dar incerci sa pastrezi distanta pentru ca astia sunt cei mai perversi iar la un mom dat daca vei destainui ceva ai incurcat-o...fi tu asa cum esti nu pe tine trebuie sa te preocupe asta e problema lor doar fi atenta cu ei:*

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Stai linistita si nu le zici nici-un secret, recomendabil sa le eviti pentru a evita situatii neplacute.

| stefaniacristina77 a răspuns:

Heii! Persoanele cu 2 fete sunt aproape peste tot. Nu stii cand dai de ele. Parerea mea ca nu trebuie sa ai incredere in aceste persoane. Ar trebuii sa incerci sa nu prinzi sentimente de prietenie fata de aceste persoane. Fiti prieteni dar nu asa apropiati. Ai grija in cine iti pui increderea si cu cine vorbesti. Multa Bafta!

| Dina explică:

Mentionez:n-am spus niciodata, nimanui nici un secret, cit de apropiata mi-ar fi persoana.

| CandyTetris a răspuns:

Le eviti.

| zăGhost a răspuns:

Depinde. Dacă tu eşti o persoană mai... dură, le faci jocul puţin, după care le dai de înţeles că ştii totul şi te comporţi ironic cu ele, dacă nu, pur şi simplu nu stai de vorbă.

| Yng a răspuns:

Pastreaza distanta si fi nepasatoare. spune`i in fata ce nemultumiri ai si trateaz`o ironic. nu se merita sa te consumi din cauza unor persoane de astea. bafta!happy

| WiPi a răspuns:

Taci si induri!

| pink1girll a răspuns:

Pet cat posibil sa le eviti! Persoanele cu 2 fete cand au ocazia "te zgarie rau de tot"! Nu cred ca iti doresti o persoana de genul asta in jurul tau.

| teodorabrsvn a răspuns:

Indeparteaza-te cat mai repede de ele