Bun pai. duci inaltimea bazei, baza e un triunghi echilateral si duci inaltimea dintr-un varf la o latura a bazei si inaltimea aia are o formula h=latura radical din 2 supra 3, in cazul tau inaltimea bazei e 3radical din 3 pe 2. Sper ca ai inteles ceva.
Ce oameni .
Ca sa inteleg, tu ai intrat doar sa ma corectezi pe mine?
De parca tu nu ai facut o greseala niciodata.
Cand am scris intrebarea nu am stat sa verific ce am scris, ca nu sunt la scoala sa-mi dea cineva morala de cum scriu.
Ca sa stii si tu: O sa iau nota pentru ce am scris in evaluarea nationala, nu pentru ce scriu aici
Nu te mai da inteligent\a ca nu impresionezi pe nimeni.
Un om inteligent ar fi zis "da frate, am gresit, asta e, nimeni nu-i perfect" tu in schimb vii si ma ataci....nu am zis ca-s eu mai inteligent sau....in fine, n-am cu cine.
Crezi ca asta e site de corectat greselile altora, pentru a parea mai inteligent?!
Nope, eu zic sa-ti vezi de treaba ta si sa nu mai comentezi "daca nu ai cu cine"
Nu corectez greseli pentru a parea ma inteligent, consider ca atunci cand remarci o greseala e bine sa...las-o balta. Daca tu crezi ca ma cred mai inteligent doar pentru ca ti-am spus ca ai gresit ceva...n-am cu cine.