| DivinityBoy a întrebat:

Peste 3 zile incep prima mea zi la liceul de arte(unde aproape toti colegii mei au parul pana la umeri), si eu si parintii mei avem aceeasi discutie in fiecare zi si anume, tunsul. Tatal meu mi-a zis acum 2 luni ca eu pot sa am parul si pana la fund pentru ca nu il intereseaza dar acum se poarta exact invers(si el mi-a promis faptul ca ma lasa in pace cu parul). Cum sa ii conving sa nu ma tund inainte de scoala si sa ma lase cum vreau eu fara ca tatal meu sa inceapa din nou sa tipe ca fac cum vrea el.Eu am parul pana aproape de umeri. Ei spun ca profesorii o sa aiba ceva cu mine si o sa imi puna note mici din cauza parului dar viitorii mei colegi sunt de 8 ani la liceul ala si nu au patit nimic si au note foarte bune. Ajutati-ma va rog ca nu vreau sa ma tund din nou scurt pentru arat ca un prost.sad

1 răspuns:
| LovKid a răspuns:

Buna!
Nu cred ca parinti tai nu te lasa cu parul lung din cauza notelor...asta e doar o scuza inventata de ei.
Si eu am o multime de prieteni care au parul ca tine...si nimeni nu le zice nimic.
Daca tu te simti bine in pielea ta cu parul asa. spune-le chestia asta! ca pe tine te reprezinta asta...si dupa parerea mea esti destul de mare sa hotarasti cum sa te tunzi!
Bafta! fundita?