| alexuzha a întrebat:

Peste cateva luni plec in excursie cu scuala 4 zile ...in franza... ce ar trebui sa imi yau la mine!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexutza face scoala in italia de aceea nu scrie asa de bine romaneste, dar trebuie sa o felicit pentru ca, oricum, stie mult mai bine romaneste decat cei care invata in romania.
alexutza in franta ploua foerte mult si e frig, mai ales in perioada asta. daca ai avea niste cizmulite din acelea de cauciuc si o geaca speciala de ploaie ar fi cel mai indicat, sa le pui de rezerva in geanta si cel mai important, un aparat de fotografiat si un gel pe baza de alcool pentru spalat pe maini. spune-i lui mami sa caute pe la farmacii gelul asta pe baza de alcool si sa te "speli" (doar cateva picaturi si te freci bine pe degete si palme, nu e nevoie de apa)cu el tot timpul.

7 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Cartea de gramaticalaughing

| DeeaPustoaica a răspuns:

Haine: cateva bulze, tricouri, blugi, jacheta(nu se stie cat e de frig)
Pantofi: adidasi, pantofi(nu prea iti recomand)
Mancare: sandwich-uri, fructe, apa(de preferat plata)
Bani
Aparat foto /video
Daca mai imi vine ceva in cap o sa completez.

| mcandr3y a răspuns:

Si foarte multi bani... tentatiile sunt prea mari...:X:X:X stiu din proprie experienta...

| robby_9284 a răspuns:

Haine(bluze, blugi, tricouri...)adidasi, sandwich-uri, apa, fructe, ceva de rontait, aparat foto/video, mp3 playeru in cazul in care te plictisesti, reviste daca vrei si mai ales bani...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, pe bune... tu chiar ar trebui sa inveti cum se scrie FranTA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai.lasati`o angry
In Italia se scrie "Franza"
Nu mai comentati atatwinking
Daca face scoala in italia, ce vreti de la ea?happy

| rhcpme a răspuns:

Bautura din plin