| sabrinutza11 a întrebat:

Peste cateva saptaamani o sa merg la tara este un drum lung pana acolo si nu stiu ce sa fac in timpu asta merg cu masina. Inafara de a face poze, sau sa umblu la peptop. dati-mi si mie niste sfaturi ca nu stiu ce sa fac plizz plizzkisskiss

Răspuns Câştigător
| annaloveanna a răspuns:

1.Poti sa citesi niste reviste
2.Sa vorbesti cu prietenii la telefon
3.Sa asculti muzica la mp3 (daca nu ai poti sa asculti si la telefon)
4.Confectionezi dintr-o floare, niste funze si cateva crengute un cadou pentru bunica ta (se va bucura sa vada ca i-ai facut un cadou natural)
5. Poti sa iti faci in masina o lista cu ce vei face la tara.

Sper ca ti-am fost de folos!

7 răspunsuri:
| Loredana_5493 a răspuns:

Pai ai putea admira peisajele, poti sa stai de vorba cu familia sau sa rontai alune sau ce vrei tu...

| katrina21darrell a răspuns:

Asculta muzica la castihappy.Dormiblushing trece repede timpul asa. Daca ai laptop si ai si net intra pe mess. Daca nai net si ai vreun joc joacatelaughing sau deseneaza in paint un peisaj ce l-ai vazut.rontaie cevalaughing.

| girl_3711 a răspuns:

Dc ai un laptop ia-l si umblape el poti luape cineva cu tine saiti tinade urat poate iubitu si puteti sa petreceti o noapte un porumb sti u

| Cherry56 a răspuns:

Reviste,rebus,carti de joc, muzica, filme...

| zuziOoO a răspuns:

Poti citi o revista big grin

| Daria a răspuns:

Hmmm...mie personal mi-e rau daca umblu pe laptop, ma uit la filme sau altele de genul.Nici pe reviste nu pot sa ma uit.laughingAsa ca eu cand merg la drum lung, dorm.happy

| Lavinutza04 a răspuns:

Poti sa iei o carte sa citesti sau sa-ti cumperi o revista sh s-o rasfoiesti cam atat mi-a trecut prin cap happy