| anika33 a întrebat:

Peste cateva zile fac o luna cu prietenul meu. ce as putea sa ii ofer cadou?

Răspuns Câştigător
| madalina97_7913 a răspuns:

Un gest foarte romantic poate fii acela ca intr-o cutiuta mica de cadou sa pui o foaie pe care scrii tot ce simti pentru el, dedicatii de genul asta, si pe foaie sa fie cateva petale de trandafir rosu. este super romantic, nu crezi? un lucru se strica peste ceva timp sau se pierde, dar cuvintele nu pot fi uitate niciodata happy da-mi rasp daca iti place te rog happy

6 răspunsuri:
| myha a răspuns:

1. O poza cu voi doi in rama si sa scrie ceva pe ea
2. Un ceas
Ceva ce si-a dorit din totdeauna

| Monica a răspuns:

O brăţară masculină bineînţeles cu o inimioară ca ''medalion'' sau cum se zice.
O jumătate de inimioară sau una întreagă care să simbolizeze inima ta.

Cel puţin eu asta i-aş lua. Sper că te-am ajutat cu ceva!

| girllll a răspuns:

Niste papucilaughinglaughing

| valycraciun_7669 a răspuns:

Im primul rand ai putea sa ii spui cateva declarati de dragoste care sa-l impresioneze ca, cadau nu cred ca e timpul sa ii oferi tu ceva.

| coco_9516 a răspuns:

O noapte de neuitat, binenteles daca varsta permite acest lucru, macar am fost sincer si nu m-am ascuns dupa deget cu raspunsul la aceasta intrebare, esti deacort cu mine? astept fundita daca crezi ca o merit

| MicutulWill a răspuns:

1 luna? cam devreme dar asta depinde de finetea fiecaruia. Daca tine cu adevarat la tine dragostea ta e cel mai mare cadou pentru el si nu zic asta doar prin simplul fapt da a te scuti de cheltuiala dar eu unul nu ma astept ca prietena mea sa-mi dea ceva vreau doar sa o aud cum i-mi spune un,, Te iubesc'' din toata inima.