Ce raspuns a dat aysun Stai linistita kitty draga, eu nu am invatat nimic toata vacanta, ca de aia e vacanta, in timpu scolii oricum o sa ma satur de invatat, macar acum pe sfarsit mai leneveste si tu, daca spui ca toata vacanta ai invatat...
Leac pentru lene? Nea, daca exista sigur il aveam eu de mult
Du-te si spala-te cu putina apa rece pe fata, si fa putin miscare! Si iti revii! Daca nu sigur iti va trece lenea cand vei fii nevoita sa te duci la scoala
Ehh emotiile de inceput asa este la inceput si mie imi este este lene si am invat in 2 ani sa pot sa fi calma si sa-mi ascund emotiile deci stay linistita e ceva normal sa-ti fie lene nu trebuie sa te panichezi lo toti ne este lene din cand in cand.
Canta, danseaza , iesi cu prietenele in oras, la un suc, oi prajitura, plimba-te, relaxeaza-te in parc...
Daca esrai constienta ca incepi a8a de ce ai invatat toata vacanta? si ce? o sa-ti iasa matematica si romana pe ochi ca profii va iau din a3a zi cu matematica si romana.asa au facut la mine degeaba ai lene in tine o sa-ti fie foarte greu daca tu te simti oboita.normal in vacanta dinainte de a8a chiar nu trebuie sa inveti NIMIC.in fine aici poate te-au pus si parintii...nu stiu.naspa de tine
anutza3000 întreabă: