| kitty10 a întrebat:

Peste cateva zile incepe scoala...Nu stiu ce e cu mine.Toata vacanta am invatat, dar acum am o lene in mine.si ma enervez repede(inainte eram ft calma)... Un leac pentru lene?

6 răspunsuri:
| VladRO a răspuns:

Ce raspuns a dat aysun laughing Stai linistita kitty draga, eu nu am invatat nimic toata vacanta, ca de aia e vacanta, in timpu scolii oricum o sa ma satur de invatat, macar acum pe sfarsit mai leneveste si tu, daca spui ca toata vacanta ai invatat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din nefericire nu stiu sa existe asa ceva, dar oricum avand in vedere ca incepeti scoala o sa iti revezi colegii si o sa te distrezi si poate asa iti mai vine cheful de viata.

Succes in noul an scolar happy

| JustMeFlory a răspuns:

Leac pentru lene? Nea, daca exista sigur il aveam eu de multlaughinglaughing

Du-te si spala-te cu putina apa rece pe fata, si fa putin miscare! Si iti revii! Daca nu sigur iti va trece lenea cand vei fii nevoita sa te duci la scoalahappy

| demonangel37 a răspuns:

Ehh emotiile de inceput asa este la inceput si mie imi este este lene si am invat in 2 ani sa pot sa fi calma si sa-mi ascund emotiile deci stay linistita e ceva normal sa-ti fie lene nu trebuie sa te panichezi lo toti ne este lene din cand in cand.

| catalina_2916 a răspuns:

Canta, danseaza love struck, iesi cu prietenele in oras, la un suc, oi prajitura, plimba-te, relaxeaza-te in parc...big grin

| ionnik a răspuns:

Daca esrai constienta ca incepi a8a de ce ai invatat toata vacanta? si ce? o sa-ti iasa matematica si romana pe ochi ca profii va iau din a3a zi cu matematica si romana.asa au facut la mine thinking degeaba ai lene in tine o sa-ti fie foarte greu daca tu te simti oboita.normal in vacanta dinainte de a8a chiar nu trebuie sa inveti NIMIC.in fine aici poate te-au pus si parintii...nu stiu.naspa de tine straight face straight face straight face