In autocar puteti juca ping-pong cum? pai ``luati`` un coleg si il tot impingeti unu de la altu` (ideea e ca acest joc sa se joace in spate si acel copil sa se lase si el mai moale nu sa stea ca un butuc ); puteti canta sau caraoche (o tentativa ); carti; bancuri. La pensiune puteti sa va jucati carti, remi, europolis, si multe altele iar seara va adunati mai multi si spuneti povesti de groaza :X. In aer liber puteti sa va udati :X: sa va jucati cu mingea, ancunselea, mata etc. Boon si partea mea preferata farselee : puneti`va cei din camera ta telefoanele sa sune pe la 3-4 dimineata si, in maxima liniste, mergeti a dirigintele vostru sau laalti colegi din alta camera cu cearsafurile pa cap si scoateti niste sunete dintr`alea de speriata ; pasta de dinti pe clantele de la usa; cand face cineva dus mergeti in baie si luatii hainele si prosoapele ; intredeschideti o usa si puneti o sticla, taiata pe la mijloc, cu apa cine va fi ghinionistul care va deschide usa se va alege cu un dus
Distractie placuta :*
Jocuri in autobuz: carti, table, sah, asculti musica la telefon, canti
barfe. poti sa spui si bancuri., nu stiu
eu ti-am dat cateva idei
Uite aici o farsa:te duci, cumperri un tub de frisca, te duci la baie si faci treaba mare.O iei si o pui pe o clanta si dupa pui frisca pe ea))))) e tare rau! sper sa nu dai report! distractie placuta!