Vara trecuta am fost in tabara la Praid.Foarte frumos peisajul de munte si aerul racoritor pentru veri calduroase.Am fost in jur de 50 de persoane din care majoritatea adolescenti. Dimineata trezirea era la 8 si la 8.30 era masa si cand iti venea randul trebuia sa mergi sa dai trezirea tuturor.Cand am fost eu cu colega mea de camera am luat o oala si un polonic si am trecut pe la fiecare si i-am trezit.sa fi fazut ce fata aveau pentru ca seara se statea pana tarziu tare max 5 dimineata, si jucam diferite jocuri(super tare jocurile intr.o tabara). Apoi se mergea in exploatarea muntilor, existau diverse premii pentru cine gasea lucruri interesante.cand ajungeam in varf care dura aproape 5 ore de mers jucam iar o serie de jocuri cu biletele. Dupa amiaza veneam la masa si mancam apoi unii mergeau la culcare altii mergeam ori in salina ori sa ne balacim.Sa vezi intr.o dimineata nu aveam somn cu colega mea si ne-am dus la bucatarie si am luat maioneza si le-am pus la baieti pe ureche, dimineata erau numai maioneza sa vezi ce poze le-am facut . Este tare frumos intr.o tabara atunci cand toti sunt uniti si toti vor sa participe la diferite activitati.La sfarsitul taberei baietii au mers dupa lemne si am facut un foc de taba imens si am candtat in jurul lui, am jucat jocuri de logica de exemplu:``ce intra intr-o valiza.``si cand iti venea randul trebuia sa zici un lucru ce intra intr.o valiza cu litera respectiva.Este extraordinar intr.o tabara.Iti doresc distractie placuta si tie si te sfatuiesc sa pui mare accent pe a te distra, nu lasa unele lucruri sa.ti strice bucuria, invingele cu un zambet.
PupicelT întreabă:
user449549 întreabă: