| croissant a întrebat:

Peste doua zile este ziua mea si cumva ma simt unpic ciudat mai ales ca in ultimi 3 ani toata zilele mele de nastere le-am facut cu el (cu fostul)... Am un sentiment ciudat... poate este normal si trece de la sine. Voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Eu înțeleg ce spui,fosta mi-a stricat majoratul laughing
Gândește-te că poate fi mai rău,dar și mai bine.
Iar faptul că el a ales sa plece din viața ta,arată că nu a fost un om pentru tine,ci a fost doar o lecție de viață pe care,se pare,nu ai învățat-o.
Unii oameni vin in viața noastră temporar să ne învețe lucruri,alții vin să ne schimbe viața, alții vin să rămână în viața noastră, alții vin pur și simplu pentru că s-au rătăcit.
Dar asta nu înseamnă că viața nu merge mai departe și după o relație ardentă.
Daca situația te copleșește, mergi la un psiholog, pentru că nimeni nu te poate face mai conștientă de o problema, decât un psiholog.
Cu ocazia asta poate rezolvi și atașamentul toxic de care te ții scai!
Bafta!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu iti mai serba ziua.
Oricum e o conventie sociala in care oamenii te felicita ca esti mai aproape de moarte.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Da e ceva normal, la multi ani btw

| Lubeniță38900 a răspuns:

Normal că e un sentiment ciudat că te-ai obișnuit să-ți serbezi ziua cu el, dar v a trece asta. Fii puternică și serbează ți ziua, bagă muzica, dansează

| dusmanul86 a răspuns:

Buna! eu la prima aniversare fara fosta sotie am plans. Nu te speria este ceva normal. Serbeaza ziua alaturi de prieteni, de familie sau pur si simplu iesi si rasfatate singura cu o prajitura si ia-ti ceva frumos. O sa fie greu dar nu uita cu tu trebuie sa fi cea mai importanta pentru tine.