| DoriB20 a întrebat:

Peste exact o luna as fi implinit o luna de relatie cu cel mai minunat om pe care l-am cunoscut vreodata.M-am despartit de el deoarece nu am mai simtit ca sunt indragostita.Eu nu sufar,ceea ce e ciudat pentru ca il iubesc enorm, fiind si prietenul meu cel mai bun.Insa el e devastat.Mi-a spus chiar ca vrea sa moara si toate chestiile naspa pe are vi le-ati imagina dar totodata nu a dat nicio secunda vina pe mine si a zis ca vrea sa fiu cel mai fericit om.Este devastat,plange intruna,nu a mai mancat, spune ca eram viata lui si acum nu vrea sa creada ca nu mai sunt indragostita.Nu stiu ce sa fac, ce sa ii spun.Ma simt un om oribil dar nu as vrea sa ma impac cu el de mila,pentru ca stiu ca voi fi nefericita, nu simt atractie pentru el.Ma tem ca toate astea se vor intoarce si ca in viitor nu o sa ma mai iubeasca nimeni pentru ca nu am iubit pe cine a fost minunat cu mine si m-a iubit neconditionat.Va rog,spuneti mi ce sa fac, cum sa abordez situatia...Ma considerati un om de nimic? sad

3 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Nu trebuie sa te simti un om oribil

| Violleta2022 a răspuns:

Relatie de 1 zi si te consideri de nimic? Pai, aia nici nu poate sa se numeasca relatie, odata ce nu a avut loc nimic intre voi, banuiesc ca sunt doar fantezii in capusorul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una nu te consider un om de nimic doar din cauza ca te-ai despărțit de acel băiat.Ai făcut ce a fost mai bine pentru tine și ai procedat corect spunandu-i ca,nu mai simți ce ai simțit înainte pentru ca,dacă nu o făceai situația s-ar fi agravat și mai tare,iar el ar fi aflat prin metode mult mai dureroase ca,nu mai simti pentru el ce simțeai înainte.
Acum este rândul tău sa îl faci sa se simtă mai bine. Spune-i cât de mult inseamna el pentru tine,cu toate ca,acum nu mai sunteți împreună,incearcă sa îi reamintesti toate momentele frumoase sau mai putin frumoase ce e important este ca, ai trecut prin toate acestea cu el, fa-l sa creadă în tine și demonstreaza-i ca, încă îl iubești ca persoana, chiar dacă sunteți acum în zona prieteniei.