Pai de la varsta asta ar trebui sa ai tangente cu fetele. Prin liceu se leaga primele relatii. Daca amani si iti spui ca esti mic, nu te ajuta deloc pe viitor. Tu ai nevoie acum in perioada asta sa experimentezi dating-ul pentru ca pe viitor, sa nu te duci dupa fata nepotrivita. In perioada asta ar trebui sa experimentezi si sa-ti dai seama de anumite redflag-uri ce le au unele fete, pentru a fi constient de ele pe viitor. Ca asa tu daca te apuci de relatii de la 18 in sus, o sa iti fie mai greu. Unu la mana, pentru ca nu o sa poti face diferenta dintre o fata buna si una nepotrivita pentru tine, si doi la mana, pentru ca dupa liceu, aproape toate cunostintele tale din liceu o sa dispara si ai sa ramai in cel mai bun caz ( daca esti destul de sociabil ) cu o mana de prieteni. Si in perioada de dupa liceu, sansele sa iti mai faci prietena scad dramatic. Am patit-o eu si ma simt obligat si responsabil sa dau informatia asta mai departe. Nu vreau sa mai pateasca cineva ce am patit si eu .