| axxy a întrebat:

Peste o saptamana incep scoala...sunt boboaca si imi este putin frica de cum va decurge deschiderea.nu stiu nimic in legatura cu asta.Imi poate spune cineva? Imi este foarte teama.Multumesc

Răspuns Câştigător
| DenysaLove a răspuns:

Hey :*
Si eu sunt boboacabatting eyelashes
Stai linistita ca o sa fie bine:*
Gandeste pozitiv.
Fi fericita ca ai intrat la liceu, vei cunoaste persone noi, iti vei face noi prieteni ( sa speram ca noii colegi vor fi mai "destepti" sa zic asa ca in generala numai tampiti aveam in clasachatterbox )
Din cate stiu eu ne vom aduna in fata scolii( vorbesc acum in general) si directoarea/directorul v-a incepe cu clasele mici, in ce clasa sunt, ce invatatoare/diriginte au etc si dupa v-a incepe cu clasele de a 9 etc si ne va spune cam la fel.Adica ce diriginte avem etc si sigur ca in fiecare an ne ureaza un an scolar bun, cu note mari etclaughing stii si u povestealaughing. Dupa mergem in clasa, ne asezam in banci(parerea mea este sa te asezi in banca a 3 asa nu vei fi prea aproape de profesorlaughing ) ne zice orarul, cam ce trebuie sa cumparam etc.Ne v-a da cartile dupa care vom pleca acasa si vom realiza ca nu a fost nimica iesit din comun si ca nu avea dc sa ne fie teamahappy.
Sper ca te-am ajutat si sa nu iti mai fie frica, ca nu are dc>big grin

1 răspuns:
| myha a răspuns:

Eu am trecut a 10-a. Am avut foarte mari emotii. Norocul meu a fost ca sora mea trecuse a 12-a in acelasi liceu. Asa ca am mers amandoua si cu prietenele ei.
Cand s-au afisat listele [ acelea care iti spun in ce clasa ai picat la A sau la B] am vazut o fata care se uita pe liste. Si am intrbt. o la ce clasa a picat. Si asa ne-am imprietenit.Incearca sa faci la fel.