| OANA1234oana a întrebat:

Peste o saptamana o sa imi cumpar ochelari de vedere.Dar cred ca unii din cologii mei vor rade de mine.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dar de ce crezi asta? in primul rand alegeti o pereche de ochelari care sa te avantajeze in functie de fizionomia fetei tale. Si daca rad de tine nu poti decat sa le raspunzi clar si la obiect:

"imi pare bine ca mi am pus ochelari, acum vad si eu cat de urat esti".

7 răspunsuri:
| Rakanishuu a răspuns:

Să îi ignori. Nu este nimic neobişnuit sau ruşinos să porţi ochelari de vedere. Dacă colegii tăi sunt ţărani care au trăit toată viaţa întinşi pe o lungime de 12 kilometri pătraţi atunci se înţelege de ce te simţi puţin nesigură pe tine.
Dacă te deranjează părerea lor inexistentă e ceva ruşinos. Asta e ruşinos, nu să porţi ochelari.

| OANA1234oana explică (pentru Rakanishuu):

Multumecs de sfat!:*

| Alexandru0007 a răspuns:

Cum sa rada? fetele cu ochelari sunt foarte dragute.mie imi plac la nebunie.

| Peaches a răspuns:

Cand eram mica-mica imi doream sa port ochelari de vedere. Iata ca port de 4 ani si pana acum nu a ras nimeni de mine. Si daca ar rade eu stiu ca rade un ignorant. Cum vrei sa corectezi un defect fara corector? Ochelarii de vedere corecteaza un defect al ochilor si te ajuta ca acest defect sa nu se agraveze. Cum se pot corecta cei care rad aiurea?

~ Roxetta

Răspuns utilizator avertizat
| einenebun23 a răspuns:

Ignora-i gandeste-te ca e pentru binele tau sa ii porti. Am infruntat si eu aceasta problema dar nu mi-a pasat de ce cred altii pentru ca n-o sa imi distrug eu vederea ca x rade de mine.

| Marin_Andra_1998 a răspuns:

Ignora-i