| ady20hbk a întrebat:

Pff...am nevoie de un sfat! Acum ceva timp am suferit un accident in urma caruia pierdusem mult sange...eu eram foarte slab si eu cum nu mancam doctorii au fost nevoiti sa imi faca injectii cu vitamine ...acesta a fost inceputul cosmarului meu... dupa un timp de la intamplare am inceput sa ma ingras foarte mult .parca nu ma mai opream...si asa am ajuns sa fiu gras... din acest motiv am devenit un baiat sensibil si emotiv...de ficare data cand imi place de o fata reusesc sa ma apropii de ea si sa ma inteleg foarte bine cu ea dar nu reusesc sa fac pasul urmator din cauza aspectului fizic( mi-e rusine cum arat) ...de o luna si ceva tin regim si ma duc regulat la sala dar acest lucru nu se vede fizic. ...de curand imi place de o fata. o cunosc de foarte mult timp si ma inteleg fb cu ea dar din nou nu reusesc sa imi marturisesc sentimentele... ce ma sfatuiti sa fac?

5 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Hei, stai linistit nu e capat de lume. Cel mai important este sa iesi din corpul tau.Incredere in sine poate trece peste orice aspect fizic. Uite, sa-ti spun ceva. Aveam un coleg de clasa care era supraponderal. Dar avea atata veselie in el, gandea atat de pozitiv incat toate fetele erau gramada. Jur, sa nu crezi ca iti spun asta doar ca sa te motivez. dar ce vreau sa subliniez este ca atitudinea pozitiva fata de tine si fata de cei din jurul tau face minuni.
Nu asculta gurile rele si nu privi ranjetele ironice ale celor rautaciosi.Zambeste la randul tau si toate or sa fie Ok.
Daca ea este prietena ta.ar trebuie sa vada dincolo de aspectul fizic, pentru ca nu iubesti aspectul.cat iubesti persoana din spatele lui.
Sfatul meu, fa pasul care zici ca nu poti si marturisestei sentimentele tale.Ar trebui sa te aprecieze pentru siceritatea ta. daca nu.nu te merita.
Exista o vorba: Zambeste, nu stii niciodata cine se poate indragosti de zambetul tau happy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Tine-te in continuare de dieta si de sala. S-ar putea sa nu vezi efectul imediat, dar in timp ar trebui sa apara... Daca totusi esti intr-adevar supraponderal si nu reusesti nicicum sa slabesti du-te la medic ca s-ar putea sa ai niste probleme de sanatate (sa nu mai functioneze ceva bine in organismul tau). Trebuie sa inveti sa te placi... Sa iti cresti increderea in tine... Lucruri care te vor ajuta sa nu mai fii atat de emotiv... Cat despre fata de care iti place... Sunt multe fete care apreciaza un baiat pentru felul cum gandeste... sau pentru felul cum simte... Si mai putin pentru cum arata. Dupa parerea mea tie ti-ar placea mai mult sa te iubeasca o fata decat sa fie cu tine doar pentru cum arati. Fi sigur ca si asa cum esti ai multe de oferit... Poate chiar mai multe decat altii. Poti sa fii romantic (daca e stilul tau!) si sa o cuceresti asa... De fapt... tu stii ce ii place... Ai spus ca te intelegi foarte bine cu ea... Fa-i toate poftele, fii alaturi de ea... Si efectul va fi garantat. Succes!

| just4fun_8801 a răspuns:

Primele detalii viziuale o sa se observe dupa ceva timp, in prima faza acest lucru se vede pe cantar.Depinde foarte mult de regimul pe care il tii (sa fie unu low carb), de metabolismul tau (ti-as sugera suplimentarea cu l-carnitina) si de exercitiile facute la sala...eu lucrez cu persoanele care doresc sa slabeasca mai mult exercitii de baza si le evit pe cele de izolare a mushiului. Daca doresti un program de sala trimite-mi pe pm grupa sangvina, inaltimea ta si nr de kg pe care il ai si pe care vrei sa il dai jos si te voi ajuta cu un program.PS crede-ma ca stiu cum e... dar nu trebuie neaparat sa iti fie rusine... daca iese iese daca nu soarta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa incerci sa vorbesti deschis cu ea, mai ales ca o stii de atata tip.Fii sincer si vei reusi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va cunoasteti de mult timp si te intelegi bine cu ea, probabil ca stie despre accidentul tau si cum ai evoluat. iar o prietenie nu se bazeaza pe fizic in niciun caz, dar o relatie se bazeaza in prima faza[cunoasterea]. dar voi ati depasit acea faza.

cred ca ea n`ar trebui sa se simta nasol pentru ca te cunoaste si te stie ca persoana. te sfatuiesc sa-i marturisesti ce simti, poate si ea simte la fel.

iar eforturile tale de a arata mai bine vor fi apreciate. pentru ca se vede ca ai vointa.

succes, fii deschis si fa` viata frumoasa. Dot.