| xOchelariCuInfraRosu a întrebat:

Pff, am nevoie de un sfat bun. Deci uite povestea big grin : Un baiat ma place muult. Am fost cu el vreo 2 saptamani. Ma rog, problema e ca inca ma mai place si ma roaga sa fiu cu el. Dar eu nu vreau pentru ca pe mess e un dulcee >:" dar cand iese afara, e mai retras, mai, mai putin romantik [ fata de cum este pe mess. ] Si, eu simt ceva pentru el, dar acel ceva este cam 50%. Daca il plac pe jumatate, ce sa fac? Incerc sa`mi ascult inima dar mereu da acelasi rasp : "Fa`o!" Dar eu ma opun pur si simplu nu pot. E ca si cum ai spune inimii : " Nu mai bate! Stop! " E complicat. Ce sa faaaac? Sa acc sa fiu cu el sau nu? puppy dog eyes Plzzz ajutati`ma crying Dau Funda + Voturi happy

Răspuns Câştigător
| pufoletedebomboana a răspuns:

Iubita, un baiat nu trebuie sa fie mereu romantic pentru ca asta poate dauna relatiei. Si fa intotdeauna cum iti cere inimioara :* si ai sa vezi ca pe parcurs o sa fie 100 %. Si da-i raspunsul cat mai rapid pana cand el nu se va razgandi si va renunta, iar dupa aceea tu ai sa regreti. Succes!

7 răspunsuri:
| dan_1805 a răspuns:

Accepte si gandeste-te ca poate e timid.fa-l sa se "deschida" si cand sunteti fata in fata.

| LawwraD a răspuns:

Fata pai eu zic sa nu-l mai bagi in seama. Totusi, oricat ai iubi nu te poti umilihappy! Sau tu pe mess pur si simplu nu-i mai da nas.tongue Sau ii zici "Gata acum ca nu mai suntem afara cu prietenii tai nu te mai dai smecher?happy". Sper ca te-am ajutat.hee hee

| Raluca7761 a răspuns:

Daca el te place si tu in placi putin...cel mai bine e sa iti asculti inima.

| BoOm_5730 a răspuns:

Eo iti spun ce am facut eu i-am spus ca cum ii el acum nu pot sa fiu cu el si i-am spus ca nu si apoi el mi-a spus ca o sa se schimbe si i-am spus ca daca se schimba atunci o sa fiu cu el

| BoOm_5730 a răspuns:

Eu i-as spune ca daca nu se schimba nu am cum sa ma impac cu el. Daca spune ca se va schimba inseamna ca tine la tine daca nu asta este

| yuana a răspuns:

Ai putea sa discuti cu el, si eu am avut o patanie la fel, sa ii spui sa fie mai destins sau spune-i ce simti, daca nu vorbesti cu el o sa te "bantuie" problema asta mereu sau o sa uiti...

| elninio a răspuns:

Draga,daca baiatul acela te iubeste chiar asa mult, eu zic sa ii dai o noua sansa ca niciodata nu sti cat s-a schimbat.si daca te iubeste vei fi fericita