Iubita, un baiat nu trebuie sa fie mereu romantic pentru ca asta poate dauna relatiei. Si fa intotdeauna cum iti cere inimioara :* si ai sa vezi ca pe parcurs o sa fie 100 %. Si da-i raspunsul cat mai rapid pana cand el nu se va razgandi si va renunta, iar dupa aceea tu ai sa regreti. Succes!
Accepte si gandeste-te ca poate e timid.fa-l sa se "deschida" si cand sunteti fata in fata.
Fata pai eu zic sa nu-l mai bagi in seama. Totusi, oricat ai iubi nu te poti umili! Sau tu pe mess pur si simplu nu-i mai da nas. Sau ii zici "Gata acum ca nu mai suntem afara cu prietenii tai nu te mai dai smecher?". Sper ca te-am ajutat.
Daca el te place si tu in placi putin...cel mai bine e sa iti asculti inima.
Eo iti spun ce am facut eu i-am spus ca cum ii el acum nu pot sa fiu cu el si i-am spus ca nu si apoi el mi-a spus ca o sa se schimbe si i-am spus ca daca se schimba atunci o sa fiu cu el
Eu i-as spune ca daca nu se schimba nu am cum sa ma impac cu el. Daca spune ca se va schimba inseamna ca tine la tine daca nu asta este
Ai putea sa discuti cu el, si eu am avut o patanie la fel, sa ii spui sa fie mai destins sau spune-i ce simti, daca nu vorbesti cu el o sa te "bantuie" problema asta mereu sau o sa uiti...
Draga,daca baiatul acela te iubeste chiar asa mult, eu zic sa ii dai o noua sansa ca niciodata nu sti cat s-a schimbat.si daca te iubeste vei fi fericita