Bn vezi poate te pune naiba sa-i spui vreodata ca este pupacioasa pentru ca o sa se rusineze, si cred ca ar trebui totusi sa-i faci un cadou micut cum ar fi niste flori, ciocolata, sau sa o trezesti de dimineata cu un sms foarte dulce si romantic si ca maine sa te comporti foarte frumos cu ea si sa o tratezi de parca ar fi cea mai importanta persoana de pe planetasau asta ar trebui sa faci in fiecare zi, hai bafta si vezi ce faci ca creca esti baiat descurcaret...bye bye si bafta
Buna.
Ai putea sa-i dai o mica atentie, sau invit-o la un restaurant ceva.
Un buchet de flori, o bomboniera ceva ar merge.
Fac si eu ca altii...nu prea mult ca se poate invata.
Si nu cadouri scumpe asa din prima.
Bafta si succes la "iubeala"
Aveti 2 zile si vrei sa-i cumperi cadou ? Eu sunt fata si iti spun sincer ca nu se merita. Plus de asta, nu stii daca va dura mult relatia asta. Si na, 2 saptamani nu e indeajuns sa cunosti o persoana. Spre exemplu daca vrei sa-i cumperi ceva, ai putea sa-i iei asta cand veti face o luna. Dar nu sa fie ceva costisitor, o bratara cu numele tau sau al ei cred ca e mai mult decat suficient. Bineinteles ca asta nu inseamna ca trebuie sa ii cumperi in fiecare luna cate ceva. Fii moderat, dupa aceea sa nu inceapa sa profite dupa urma ta. Sper ca te-am ajutat :*
Va iubesc! Multumesc ☺, puteti da sfaturi inca! Nu o scot la restaurant. , sunt inca adolescent si chiar asa rapid nu are rost sa risc! forever4you eu asta fac in fiecare zi cu ea , nu sunt genul sa evite... "sa para interesant" just pure love... M-am gandit o sa ii iau o ciocolata. trebuie ceva totusi! Si eu sunt tot Andrei
Nu-i nimic gresit in a-i oferi cate o mica atentie de cate ori poti. (Mici atentii si nu cadouri costisitoare!) Asta inseamna ca esti interesat in relatie, ca o respecti, ca esti darnic si ca ai un suflet bun.
Un buchet de flori si o prajitura sunt de ajuns. nu vrei s o sperii. Cat despre invatatul prost.nu cred ca este cazul.
Atunci la multi ani si tie si mersi pentru fundita:*
A si numele meu este Maria Andreeadeci este si ziua mea