| nimic:*de:*spus:* a întrebat:

Pff...am si eu o intrebare.thinking sunt cu prietenul meu de 6 luni si de la un timp ...il supara km tot nu stiu daca adaug pe cineva la hi5 la prieteni, daca am baieti in lista de messenger...sau doamne fereste sa ma sarute un amic pe obraz... el imi spune ca ma iubeste mult si ma vrea pentru el... iar de multe ori cand imi zc k are nervi si il intreb ce are zc k nu mai cntz. ceea ce ma scoate din minti...chiar nu stiu ce sa mai fc... voi ce ati fc sau care e parerea voastra despre situatia in sine? multumesc:*:*

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Parerea mea e ca tipul are mici probleme de posesivitate. E gelos pe orice ai face, insa nu iti face griji, problema e a lui, nu a ta. La orice ai renunta, tot nu va fi suficient ca sa ii inlaturi suspiciunea. Fie are in trecut o relatie mai nasoala in care tipa l-a inselat sau l-a parasit pentru altul, fie relatia sa cu maica-sa nu e dintre cele mai reusite. Am avut si eu o relatie cu un astfel de baiat; pentru ca eram mica si proasta, am renuntat la multe pentru el, inclusiv prieteni buni si vechi. Dupa ce am iesit din relatia respectiva, am fost tare surprinsa sa aflu ca exista si relatii normale, in care poti avea incredere in partener si el in tine, poti sa te intalnesti cu prietenii si poti avea o viata sociala si in afara relatiei. Nu iti pot spune ce sa faci, daca etsi in relatia asta, inseamna ca ceva primesti din ea. In toate relatiile problematice, ambii parteneri castiga ceva. Victima isi atrage agresorul. Asa ca gandeste-te ce primesti in relatia asta, daca merita sacrificiile si ia o decizie. Un lucru e sigur: atata timp cat aceasta gelozie e o problema a sa, personala, indiferent ce ai face, nu i-o va diminua. Nu iti face iluzii in aceasta privinta.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu personal n-am inteles nimic din intrebarea ta. Poti sa o reiei fara prescurtari si in limba romana, te rog?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asta denota gelozie, posesivitate, lipsa de incredere. Orice vei face nu cred ca relatia asta v-a merge, din contra.Incearca sa vorbesti cu el deschis, daca are ''nervi'' de pe acum...mai tarziu cum va fi...

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Si pr meu face la fellaughingeste extrem de gelos asa si pr tau... vrea sa se asigure ca esti a lui si ca nu ai pe altcinevatonguetonguepe o parte cred ca si pe u tear deranja daca el ar vb cu fetele pe mesbig grinbig grinbig grin

eileen
| eileen a răspuns:

Am trait si eu experiente din astea, intotdeauna trebuie sa fie un echilibru, gelozia e buna dar nu in exces, pe cand posesivitatea este grava. Baietii cad mereu in extreme pe care nu le recunosc apoi. Trebuie sa il constientizezi ca iti face rau comportamentul lui, ca trebuie sa aiba incredere in tine si ca daca nu inceteaza cu discutiile, mai sunt si altii pe lumea asta.

| Parintele a răspuns:

Nu te respecta.Paraseste-l.O sa te chinuie asa mult si bine pana cand o sa ajungi si tu ca el: geloasa, nervoasa si o sa-ti pierzi puterea de concentrare si invatare.

| DiMoDi a răspuns:

în lumea asta există multe boli incurabile; una dintre ele, este gelozia, care nu numai că nu are leac, dar se agravează odată cu vârsta. Scuza că "te vrea numai pentru el" e doar o mască pentru un egoism feroce, care-ţi va face viaţa un calvar! fereşte-te!

| Andreea_8014 a răspuns:

Nu stiu. dar aceasta relatie nu poate continua asa.Mai bine ii zici sa-si schimbe caracterul daca nu te desparti de el deoarece nu iti place cum se poarta in ultimul timp.Succes

| Liana [] a răspuns:

Hey, eu te sfatuiesc, stiu cat de greu e dupa 6 luni, dar tu nu esti proprietate privata. Daca vrei sa eviti totusi despartirea, explica-i ce simti, si convingel sa nu mai fie atat de posesiv. Daca nu merge asa, pune`l sa aleaga:despartirea sau renuntarea la posesivitate tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eileen bun raspuns.
cat despre psiholoaga: draga mea astfel de probleme se rezolva in cuplu nu crezi? d
cat despre hi5 hai sa fim seriosi... fetelor o intreabre simpla cu un raspuns simplu? de ce va postati fotografii cu fundul sau eu stiu... cu sanii... si alte alea? te pomenesti ca nu aveti ce face. Ha! aiurea, vreti sa vedeti poate e vreunul frumusel bine facut si poate are si vreo masina (exagerez putin stiu) dar... dupa un sondaj hi5 a facut cele mai multe despartiri tongue n-joy!