Da-l dracu'...ai doar 16 ani...ai o viata inainte. tu stii bine ce fel de baiat e gabi si ca nu merita osteneala. tu chiar crezi ca meriti atat de putin? ca el gasesti pe toate drumurile... daca ti-ai relua relatia cu el stii bine ca tu ai fi singura care ar avea de suferit.pentru ca daca te-a dezamagit o data cu siguranta o va mai faca inca o data...stii si tu vorba aia :,, lupu' isi schimba parul, dar naravul ba"...asa ca : concentreaza-te pe scoala si pe alte lucruri care te fac fericita.descopera-ti talente.canta,danseaza,deseneaza.viata nu e compusa dpoar din baieti...sunt alte lucruri in viata mult mai frum decat baietii, care marea majoritate sunt niste porci...lasa k o s t scot diseara prin oras si o s uiti d el. o s t inveselesc eu.propit. pup :*:*:*
Daca te-ai indragostit de el nu ai cum sa il uiti dintr-o data... daca si el a tinut la tine.incearca sa il faci gelos.
Poate si el tine la tine.si va impacati.
Daca nu reactioneaza.eu zic sa nu te mai gandesti la el.nu merita.
Sper ca ti-am fost de folos:*
Pt. k mereu asa se intampla, cand cineva te iubeste, iar tie nu iti pasa abia cand pierzi pe cineva iti dai seama ce ai avut, acum e pacat k nu mai esti cu el si te cred ca il vrei inpoi, dar daca are prietena e cam dificil dar nu imposibil, vb cu el, incearca sa il recuceresti, risca pentru el, poate renunta la actuala, dar ai grija pe viitor.Bafta.
Pt.k mereu asa se intampla,cand cineva te iubeste,iar tie nu iti pasa abia cand pierzi pe cineva iti dai seama ce ai avut,acum e pacat k nu mai esti cu el si te cred k il vrei inpoi,dar daca are prietena e cam dificil dar nu imposibil,vb cu el,incearca sa il recuceresti,risca pt el,poate renunta la actuala,dar ai grija pe viitor.Bafta.
@maria nu sunt deloc de acord cu ce ai scris.
Draga denisa, daca l-ai respins odata si nu ti-a pasat atunci de el, nu poti astepta acum ca el sa se intoarca la el. Mi se pare foarte normal. Nu e corect ca acum sa ii distrugi relatia pe care o are cu acea fata mai ales daca tu ai zis ca tu nu ai putea sa ii oferi o asemena relatie. Daca atunci l-ai luat in deradere, din tot sufletul imi pare rau, dar nu ai prea multe sanse.
psihoyounger
Pentru ca probabil ca a vazut ca tu nu prea erai interesata de el si simtindu-se ranit a preferat sa incerce sa te uite.Eu zic sa vorbesti cu el si sa-l intrebi daca mai simte ceva pentru tine spune-i care sunt sentimentele tale pentru el.Lupta daca il iubesti Nu e totul pierdut.Sau daca nu merge atunci incearca sa-ti ocupi mintea cu alceva sa incepi sa practici un sport, sa iesi in oras cu prietenele tale, sa incerci sa te intalnesti cu alti baieti etc.
De uitat poti foarte usor gasesti un alt pretendent. dar nu a fost frumos ce ai facut nici tu sa nu il crezi ca el chiar tine la tine el s-a simtit jenat si a gasit alinul in alta parte
Si eu am fost in situatia ta, a fost ceva mai serios decat in cazul tau, mi-a fost foarte greu dar mi-am gasit pe altcineva, in ziua in care ne-am despartiti la ora 22 eu la ora 18 ma intalneam cu alt baiat, si a fost cu noroc, in octombrie facem 2 ani.gaseste-ti pe altcineva sau o preocupare care cere f mult timp.bafta multa
Eu cred ca ar trebui sa pui foarte bine in balanta ce inseamna el pentru tine... o distractie sau chiar o persoana de care te-ai indragostit. Poate ca te-a durut ca l-ai vazut in discoteca cu alta si nici macar nu a avut bunul simt sa iti spuna ca relatia s-a sfarsit, inainte de a se afisa cu alta. Sau poate ca ceva totusi simti pentru el. In situatia asta, daca el este un baiat cu capul pe umeri si rezonabil, ai putea vorbi cu el si lamuri ce s-a intamplat. Chiar daca are prietena, o simpla conversatie cu tine nu inseamna ca o inseala. Cel mai bun sfat pe care il am pentru tine: lupta pentru barbatul de care te-ai indragostit, pentru ca mai tarziu poate o sa iti para rau ca nu ai facut-o. bafta multa si take care.
Nu ai cum sa il uiti. Pentru ca "iubirea" asta, care pentru tine a parut a fi neinsemnata, nu a fost. Asa se intampla mereu. Cand el te place, tu nu il placi. Cand el nu te mai place, tu il placi.Dar, pentru al uita, incearca sa vorbesti cu un alt tip. Iesi cu prietenii. Viata e frumoasa, nu lasa un baiat sa ti-o strice. Nu merita, crede-ma. Pup :*
pandinaa44 întreabă: